L
Leon718
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar ilandan dönüş alan veya başvurusu görüntülenen var mı?
Kargo için aranan oldu mu acaa
hiç mülakata gittiniz mi ?Kargo için aranan oldu mu acaba
hocam sizin forklift ehliyetiniz var mı?Arkadaşlar merhaba beni 24 ekimde kargo binasına çağırdılar mülakat için ilk toplu mülakata girdim sonra tek tek çağırdılar bölümleri gösterdiler ve biz toplam 9 kişiydik ınflight diye bir bölüme almışlar ve en geç 2 haftaya çağrılcaksınız dediler 3 hafta oldu geri dönüş olmadı acaba benimle birlikte giden varmı burda geri dönüş yapıldı mı yok ben mi red yedim bilmiyorum.
siz işkurdakine de başvurmuştunuz sanırım değil mi yazın olan?Geri dönüşler başladımı ilan açıldığı ertesi günü profil görüntülenmesi oldu ama geri dönüş olmadı geri dönüş alan yazarsa sevinirim
Hayır yokhocam sizin forklift ehliyetiniz var mı?
Başvuruyu nerden yaptınız ve hangi tarihte yaptınız öğrenebilirmiyimMerhaba, bugün thy destekten aradılar. İst yeni havalimanı lokasyonu için görüştük. Ort. 25 kg bagajlar var onları elleçleyip yüklüyorsunuz vs dediler. Ağırlık kaldırıp kaldıramıyacağımı, ehliyet vs, mezuniyet durumu, temel bilgisayar becerisi vs sordular. Ben de daha önce ağır işte çalıimadığımı, deneyimlemek istediğimi söyledim. Biz devamlılık arıyoruz vs dediler. Kendinize güveniyor musunuz vs sorular soruldu. Evet dedim. Yapmak istediğimi belirttim. Çalışma saatleri ve maaş vs söylendi. Olumlu olursa 4 hafta içinde dönüş yapılacağını söylediler. Sizin süreç nasıl ilerledi? Umarım olumlu olur benim için.
Kariyer. Kasım başlarında sanırımBaşvuruyu nerden yaptınız ve hangi tarihte yaptınız öğrenebilirmiyim
İnşaallah olumlu olur ki öyle görünüyorda zaten hakkınızda hayırlısı olsun. Benim birkaç sorum olucaktı size bu dediğiniz iş ilanı Thy destek hizmetleri çatısı altında Depo/Kargo İşçisi alımı var ona mı başvurdunuz ve maaş hakkında bilgi nedir yanıtla iseniz çok memnun olurum bende başvurmak isterim nasıl nereden başvuru yaptınız ? bu arada maaşı açıklamayabilirsiniz çalışma saatlerini de merak ettimMerhaba, bugün thy destekten aradılar. İst yeni havalimanı lokasyonu için görüştük. Ort. 25 kg bagajlar var onları elleçleyip yüklüyorsunuz vs dediler. Ağırlık kaldırıp kaldıramıyacağımı, ehliyet vs, mezuniyet durumu, temel bilgisayar becerisi vs sordular. Ben de daha önce ağır işte çalıimadığımı, deneyimlemek istediğimi söyledim. Biz devamlılık arıyoruz vs dediler. Kendinize güveniyor musunuz vs sorular soruldu. Evet dedim. Yapmak istediğimi belirttim. Çalışma saatleri ve maaş vs söylendi. Olumlu olursa 4 hafta içinde dönüş yapılacağını söylediler. Sizin süreç nasıl ilerledi? Umarım olumlu olur benim için.
İlk mulakat anladım kadarıyla heraldeKariyer. Kasım başlarında sanırım
Evet ilk aranma yaklaşık 5-10 dk lık görüşme. Heyecanla vekliyorumİlk mulakat anladım kadarıyla heralde
Hayırlısı olur inşallahEvet ilk aranma yaklaşık 5-10 dk lık görüşme. Heyecanla vekliyorum
Maaşı nedir acaba bende başvurmak istiyorum da nasıl bir çalışma sistemi var aslında onu da bilmek istiyorum bilgi verirseniz sevinirimHayırlısı olur inşallah