Leon718

Üye
1 Ağu 2023
478
105
535
Arkadaşlar ilandan dönüş alan veya başvurusu görüntülenen var mı?

Arkadaşlar merhaba beni 24 ekimde kargo binasına çağırdılar mülakat için ilk toplu mülakata girdim sonra tek tek çağırdılar bölümleri gösterdiler ve biz toplam 9 kişiydik ınflight diye bir bölüme almışlar ve en geç 2 haftaya çağrılcaksınız dediler 3 hafta oldu geri dönüş olmadı acaba benimle birlikte giden varmı burda geri dönüş yapıldı mı yok ben mi red yedim bilmiyorum.

Geri dönüşler başladımı ilan açıldığı ertesi günü profil görüntülenmesi oldu ama geri dönüş olmadı geri dönüş alan yazarsa sevinirim

Arkadaşlar merhaba beni 24 ekimde kargo binasına çağırdılar mülakat için ilk toplu mülakata girdim sonra tek tek çağırdılar bölümleri gösterdiler ve biz toplam 9 kişiydik ınflight diye bir bölüme almışlar ve en geç 2 haftaya çağrılcaksınız dediler 3 hafta oldu geri dönüş olmadı acaba benimle birlikte giden varmı burda geri dönüş yapıldı mı yok ben mi red yedim bilmiyorum.
hocam sizin forklift ehliyetiniz var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.