TSS THY Destek Hizmetleri - Depo / Kargo İşçisi

• Konbuyu başlatan Leon718
  • Başlangıç tarihi
L

Leon718

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar ilandan dönüş alan veya başvurusu görüntülenen var mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Arananlar ve mülakata gidenler var.

Ö

Ömer Köksal

HavaPersonel.Com
Kargo için aranan oldu mu acaba

E

Enss

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba beni 24 ekimde kargo binasına çağırdılar mülakat için ilk toplu mülakata girdim sonra tek tek çağırdılar bölümleri gösterdiler ve biz toplam 9 kişiydik ınflight diye bir bölüme almışlar ve en geç 2 haftaya çağrılcaksınız dediler 3 hafta oldu geri dönüş olmadı acaba benimle birlikte giden varmı burda geri dönüş yapıldı mı yok ben mi red yedim bilmiyorum.

M

Mustafa34

Geri dönüşler başladımı ilan açıldığı ertesi günü profil görüntülenmesi oldu ama geri dönüş olmadı geri dönüş alan yazarsa sevinirim

Ö

Ömer Köksal

HavaPersonel.Com
Hayır hiç aramadilar ama içeri giren nasil giriyor

Ö

Ömer Köksal

HavaPersonel.Com
Mülakata hiç çağırmadılar

L

Leon718

Arkadaşlar merhaba beni 24 ekimde kargo binasına çağırdılar mülakat için ilk toplu mülakata girdim sonra tek tek çağırdılar bölümleri gösterdiler ve biz toplam 9 kişiydik ınflight diye bir bölüme almışlar ve en geç 2 haftaya çağrılcaksınız dediler 3 hafta oldu geri dönüş olmadı acaba benimle birlikte giden varmı burda geri dönüş yapıldı mı yok ben mi red yedim bilmiyorum.
hocam sizin forklift ehliyetiniz var mı?

L

Leon718

Geri dönüşler başladımı ilan açıldığı ertesi günü profil görüntülenmesi oldu ama geri dönüş olmadı geri dönüş alan yazarsa sevinirim
siz işkurdakine de başvurmuştunuz sanırım değil mi yazın olan?

K

karamaske

Merhaba, bugün thy destekten aradılar. İst yeni havalimanı lokasyonu için görüştük. Ort. 25 kg bagajlar var onları elleçleyip yüklüyorsunuz vs dediler. Ağırlık kaldırıp kaldıramıyacağımı, ehliyet vs, mezuniyet durumu, temel bilgisayar becerisi vs sordular. Ben de daha önce ağır işte çalıimadığımı, deneyimlemek istediğimi söyledim. Biz devamlılık arıyoruz vs dediler. Kendinize güveniyor musunuz vs sorular soruldu. Evet dedim. Yapmak istediğimi belirttim. Çalışma saatleri ve maaş vs söylendi. Olumlu olursa 4 hafta içinde dönüş yapılacağını söylediler. Sizin süreç nasıl ilerledi? Umarım olumlu olur benim için.

K

karamaske

Merhaba, bugün thy destekten aradılar. İst yeni havalimanı lokasyonu için görüştük. Ort. 25 kg bagajlar var onları elleçleyip yüklüyorsunuz vs dediler. Ağırlık kaldırıp kaldıramıyacağımı, ehliyet vs, mezuniyet durumu, temel bilgisayar becerisi vs sordular. Ben de daha önce ağır işte çalıimadığımı, deneyimlemek istediğimi söyledim. Biz devamlılık arıyoruz vs dediler. Kendinize güveniyor musunuz vs sorular soruldu. Evet dedim. Yapmak istediğimi belirttim. Çalışma saatleri ve maaş vs söylendi. Olumlu olursa 4 hafta içinde dönüş yapılacağını söylediler. Sizin süreç nasıl ilerledi? Umarım olumlu olur benim için.

E

Enss

HavaPersonel.Com
Başvuruyu nerden yaptınız ve hangi tarihte yaptınız öğrenebilirmiyim

S

SiyahKartal

HavaPersonel.Com
İnşaallah olumlu olur ki öyle görünüyorda zaten hakkınızda hayırlısı olsun. Benim birkaç sorum olucaktı size bu dediğiniz iş ilanı Thy destek hizmetleri çatısı altında Depo/Kargo İşçisi alımı var ona mı başvurdunuz ve maaş hakkında bilgi nedir yanıtla iseniz çok memnun olurum bende başvurmak isterim nasıl nereden başvuru yaptınız ? bu arada maaşı açıklamayabilirsiniz çalışma saatlerini de merak ettim

S

SiyahKartal

HavaPersonel.Com
Hayırlısı olur inşallah
Maaşı nedir acaba bende başvurmak istiyorum da nasıl bir çalışma sistemi var aslında onu da bilmek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim :) bu arada hayırlısı olur inşaAllah girersiniz işinize.

Konuyu okuyanlar;