Vay be 24 ekim’ de çağrılmıştın kısmete bak 26-27 gün geçti işe başladın dedigin gibi ümitsiz olmamak gerekiyor tekrardan hayırlı uğurlu olsun :)
Aynen öyle beni ilk aradılar yüz yüze mülakata girdim ve 2 hafta içinde dönüş olucak dediler ama 25 gün sonra dönüş olsu evraklarınızı getirin diye arkadaşlar içerisi gerçekten yoğun yani benimle birlikte 10-15 kişi vardı alımlar var ama biraz yoğunluktan dolayı gecikme oluyor sanırım,zaten sizi çağırdıklarında oraya gittiğinizde ne demek istediğimi anlıcaksınız . Evrakalarınızı istiyorlarsa sağlık probleminizde yok ise Allahın izniyle işe başlamış oluyorsunuz yarın ilk günüm olucak bende nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum ☺️

Aynen öyle beni ilk aradılar yüz yüze mülakata girdim ve 2 hafta içinde dönüş olucak dediler ama 25 gün sonra dönüş olsu evraklarınızı getirin diye arkadaşlar içerisi gerçekten yoğun yani benimle birlikte 10-15 kişi vardı alımlar var ama biraz yoğunluktan dolayı gecikme oluyor sanırım,zaten sizi çağırdıklarında oraya gittiğinizde ne demek istediğimi anlıcaksınız . Evrakalarınızı istiyorlarsa sağlık probleminizde yok ise Allahın izniyle işe başlamış oluyorsunuz yarın ilk günüm olucak bende nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum ☺️
Hadi inşallah iyi geçer zaten ilk gün diye fazla sıkıntılı zorlayıcı iş veya bölüme vereceklerini sanmıyorum ama yarın gün bitiminde buraya deneyimlerini yazarsan çok sevinirim ☺️

Sizin depo/kargo işçisi pozisyonu muydu?

Hocam çok birşey yapmadık hep eğitimler oldu güvenlik eğitimi vs
Aynı pozisyonda çalışan diğer kişilerle konuştunuz mu? İşle ilgili birşey söylemediler mi? Bu arada smartist binasına gidicem bende. Mülakat toplumu oluyor tek tek mi görüşme gerçekleşiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.