Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 4 kasımda atatürk havalimanında toplu mülakata girdim haber vercez dediler hala haber bekliyorum inşallah olumlu olur kargo için başvurdum işe gerçekten çok ihtiyacım var. 4 kasımda mülakata giripte olumlu haber alanlar bilgi verebilir mi burdan rica etsem arkadaşlar
Ben 4 kasımda atatürk havalimanında toplu mülakata girdim haber vercez dediler hala haber bekliyorum inşallah olumlu olur kargo için başvurdum işe gerçekten çok ihtiyacım var. 4 kasımda mülakata giripte olumlu haber alanlar bilgi verebilir mi burdan rica etsem arkadaşlar
Hayır direk atatürk havalimanı adresini vermişlerdi toplu mülakat için . Zaten bu mülakat tanışma mülakatı idi . Şimdi ise haber bekliyoruz olumlu olumsuz
Bir de işe başlayan arkadaşlar iş ile ilgili deneyim sürecini paylaşabilir mi yani süreç nasıl işliyor neler yapılıyor genel olarak iş yükü çok mu ağır yapılan işler falan en azından bizde deneyim ve bilgi sahibi olma şansını yakalarız
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.