Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Cansu98 ben de ayın 24 unde adanada girdim. kalıte ve standardizasyona başvurdum. inşaat mühendisiyim. Sanırım sen de mimar veya mühendissin diye düşündüm . ama kabin hizmetleri maili geldi demişsin kafam karıştı
birim mülakatı bugune kadar özgeçmişinizde sahip olduğunuz ve başvurduğunuz pozisyonla ilgili teknik bilgiye sahip olup olmadığınıza dair sohbet havasında geçen bir mülakattır.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.