@Cansu98 ben de ayın 24 unde adanada girdim. kalıte ve standardizasyona başvurdum. inşaat mühendisiyim. Sanırım sen de mimar veya mühendissin diye düşündüm . ama kabin hizmetleri maili geldi demişsin kafam karıştı

Entegre operasyon kontrol başkanlığında olup mülakat tarihi değişen var mı? Benim bir gün ertelemişler

Muhasebesel ve finansal süreçler birimini seçip birim mülakatı maili alan var mı acaba?

Ben de muhasebesel ve finansal süreçler departmanından grup mülakatına gireli çok oldu mail gelmedi. Birim birim mi ilerliyorlar acaba ?

Ben 13 agustosta girmiştim ama hala cevap gelmedi. Gelirse buraya yazarım. Herkes için hayırlısı olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.