Eğitim ve operasyon 2 birim görmüştüm diye hatırlıyorum ama tam emin değilim yanlış bilgi olmasın

Teşekkür ederim. Bilginin kaynağını paylaşabilmeniz mümkün müdür acaba?
Te*legram grupları var orda söylendi ben katılmadım ama mesajları okuyorum. Ayrıca burdan paylaşmak yasakmış admin öyle söyledi bı yandan haklı ama bilgi kaynağı orda daha fazla maalesef:(

Te*legram grupları var orda söylendi ben katılmadım ama mesajları okuyorum. Ayrıca burdan paylaşmak yasakmış admin öyle söyledi bı yandan haklı ama bilgi kaynağı orda daha fazla maalesef:(
Anladım haklısınız. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Yeni güncellemeleri bekliyoruz öyleyse.

Gelen mailde belge teslimi vb. Bilgi var mıymış? Ayrıca (Yönlendirme yapmak yasaktır.) grubu linki ya da adı varsa paylaşır mısın ?

ARKADAŞLAR ALIM SÜRECİ TAMAMLANDIĞI VE MAİL GELDİ Mİ GELMEDİ Mİ SOHBETİ İLE DİĞER FORUM ÜYELERİNİN SÜREKLİ BİLDİRİM ALMAMALARI İÇİN KONUYU KİLİTLİYORUM.

KONU HAKKINDA ÖZLÜK HAKLARI , MAAŞ, ÇALIŞMA SAATLERİ GİBİ BİLGİLER EDİNMEK İSTİYORSANIZ YENİ BİR BAŞLIK AÇABİLİRSİNİZ.

Konu 'Thy İdari Memur Afetzede İlanı Sonuçları' https://havapersonel.com/konular/thy-idari-memur-afetzede-ilani-sonuclari.297/

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.