Merhabalar herkese başvurduğu biriminden mi mülakat maili geldi ?

Ben inovasyon birimini tercih etmiştin fakat Kabin Hizmetleri Başkanlığı birim mülakatı geldi .

Bu durumu yaşayan var mu ?
Evet ben de kalite fonksiyonuna başvurmuştum kabin hizmetleri için mail geldi

Selam arkadaşlar, herkesin emeklerinin karşılığını alması temennisiyle..Benim aklıma takılan bir konu var, bilen biri varsa cevaplarsa çok sevinirim.Benim başvurduğum afetzede istihdam ilanında 0-6 yıl tecrübeli olan uzman yardımcısı, 6 yıl üzeri uzman olarak görev alacaktır şeklinde bir ibare vardı. Burda birim mülakatı daveti alan yada bekleyen arkadaşlar; pozisyon direkt olarak idari memur olarak mı açıldı, yoksa forumun başlığı mı bu?

Selam arkadaşlar, herkesin emeklerinin karşılığını alması temennisiyle..Benim aklıma takılan bir konu var, bilen biri varsa cevaplarsa çok sevinirim.Benim başvurduğum afetzede istihdam ilanında 0-6 yıl tecrübeli olan uzman yardımcısı, 6 yıl üzeri uzman olarak görev alacaktır şeklinde bir ibare vardı. Burda birim mülakatı daveti alan yada bekleyen arkadaşlar; pozisyon direkt olarak idari memur olarak mı açıldı, yoksa forumun başlığı mı bu?
afetzede ilanına başvurduk

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.