Bana da birim mülakatı gönderdiler. Yani bu ingilizce ve insan kaynakları mülakatının olumlu geçtiği anlamına mı geliyor?ben kalite ve standardizasyon fonksiyonuna başvurmuştum.24 ağustosta girmiştim yüz yüze mülakata

Kabin hizmetleri başkanlığı için benim de

Tebrik ederim. İngilizce ve kurul mülakatı sonrası birim mülakatı tam olarak nedir bilgi verebilir misiniz? Artık tümden kabul alındığına dair bir çıkarım yapmak söz konusu mudur?

• Like
Tepkiler: hayaliolanbiri
az önce mail geldi. çarşambaya birim mülakatı olacakmış. mail gelen başka arkadaş oldu mu? birim mülakatında ne sorarlar?
Muhtemelen online mülakata çağırıldığımız birime uygun olup olmadığımıza bakacaklar diye düşünüyorum, emin olmamakla beraber. Bir şey de bulamadım bilen aydınlatsa süper olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.