Ben de aynı düşünceye girdim ama bana Eylül sonu sonuçlanır demişlerdi İK için
Bana da öyle dendi lâkin birim mülakatına çağırmadıkları için olumsuz düşünüyorum artık :( Eylül sonunda olumsuz olduğuna dair mail atılır gibi :(( Umarım yanılıyorumdur yine de :(
İK’ndan birim mülakatı için mail alan varsa eğer, bilgi verebilirse çok güzel olur 🙏🏻

Bana da öyle dendi lâkin birim mülakatına çağırmadıkları için olumsuz düşünüyorum artık :( Eylül sonunda olumsuz olduğuna dair mail atılır gibi :(( Umarım yanılıyorumdur yine de :(
İK’ndan birim mülakatı için mail alan varsa eğer, bilgi verebilirse çok güzel olur 🙏🏻
Bana gelirse herhangi bir mail haber veririm size de umarım her şey gönlümüzce olur 🙏🏻

Bana da birim mülakatı gönderdiler. Yani bu ingilizce ve insan kaynakları mülakatının olumlu geçtiği anlamına mı geliyor?ben kalite ve standardizasyon fonksiyonuna başvurmuştum.24 ağustosta girmiştim yüz yüze mülakata
anladığım kadarıyla kalite ve standardizasyon'a başvurdunuz ilk başvururken. ama birim mülakatı için gelen mailde, birim mülakatınızın kabin hizmetleri başkanlığı'nda mı olacağı yazıyor?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.