telegramikapatankim
HavaPersonel.Com
az önce thy birim mülakatı maili geldi. çarşambaya birim mülakatı olacakmış. mail gelen başka arkadaş oldu mu? birim mülakatında ne sorarlar?
Gözünüz aydın çok beklemiştiniz. Mail içeriğinde tam olarak ne yazıyor. Sizi hangi birim için görüşmeye davet etmişler ?az önce mail geldi. çarşambaya birim mülakatı olacakmış. mail gelen başka arkadaş oldu mu? birim mülakatında ne sorarlar?
teşekkürler.Hayırlı olsun, bu aşama da olumlu olur inşallah mail hangi adresten geliyor ?
......Ekip Planlama Başkanlığımız ile planlanan online Birim mülakatına davet....Gözünüz aydın çok beklemiştiniz. Mail içeriğinde tam olarak ne yazıyor. Sizi hangi birim için görüşmeye davet etmişler ?
Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır . Hangi birimden başvuru yaptınız. Ve mülakat İstanbul da mı ?az önce mail geldi. çarşambaya birim mülakatı olacakmış. mail gelen başka arkadaş oldu mu? birim mülakatında ne sorarlar?
Bana hala gelmediaz önce mail geldi. çarşambaya birim mülakatı olacakmış. mail gelen başka arkadaş oldu mu? birim mülakatında ne sorarlar?
ticari fonksiyonlar, online.Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır . Hangi birimden başvuru yaptınız. Ve mülakat İstanbul da mı ?
Hayırlı olsun İngilizce ve kurul mülakatına ne zaman girmiştiniz acaba ?ticari fonksiyonlar, online.
22/08/2023Hayırlı olsun İngilizce ve kurul mülakatına ne zaman girmiştiniz acaba ?
Hayırlı olsun bende dönüş bekliyorum bizide bilgilendirirseniz süreçle ilgili sevinirim22/08/2023
teşekkürler, tabi kiHayırlı olsun bende dönüş bekliyorum bizide bilgilendirirseniz süreçle ilgili sevinirim
En son grup mülakatı olmuştu. Onun sonuçları açıklanmadı daha benim. Siz grup mülakatından sonra tekrar ingilizce mülakata mı çağrıldınız ?22/08/2023
Benim de hiçbir fikrim yok birim mülakatına dair.bilen biri açıklayabilirse sevinirimTebrik ederim. İngilizce ve kurul mülakatı sonrası birim mülakatı tam olarak nedir bilgi verebilir misiniz? Artık tümden kabul alındığına dair bir çıkarım yapmak söz konusu mudur?
İK için mail alan var mı acaba birime göre mi geliyor mailler ?Benim de hiçbir fikrim yok birim mülakatına dair.bilen biri açıklayabilirse sevinirim
Bana henüz gelmedi, ben İK’na başvurmuştum. Bazı arkadaşlara birim mülakatı için mail gittiğine ve bana gelmediğine göre demek ki olumsuz oldu diye düşünüyorumİK için mail alan var mı acaba birime göre mi geliyor mailler ?
Muhtemelen online mülakata çağırıldığımız birime uygun olup olmadığımıza bakacaklar diye düşünüyorum, emin olmamakla beraber. Bir şey de bulamadım bilen aydınlatsa süper olur.az önce mail geldi. çarşambaya birim mülakatı olacakmış. mail gelen başka arkadaş oldu mu? birim mülakatında ne sorarlar?