THY Thy Birim Mülakatı

telegramikapatankim

HavaPersonel.Com
az önce thy birim mülakatı maili geldi. çarşambaya birim mülakatı olacakmış. mail gelen başka arkadaş oldu mu? birim mülakatında ne sorarlar?

admin

Admin
Moderatör
az önce mail geldi. çarşambaya birim mülakatı olacakmış. mail gelen başka arkadaş oldu mu? birim mülakatında ne sorarlar?
Gözünüz aydın çok beklemiştiniz. Mail içeriğinde tam olarak ne yazıyor. Sizi hangi birim için görüşmeye davet etmişler ?

berfink

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun, bu aşama da olumlu olur inşallah 🙏🏻 mail hangi adresten geliyor ?

Cansu98

HavaPersonel.Com
Bana da birim mülakatı gönderdiler. Yani bu ingilizce ve insan kaynakları mülakatının olumlu geçtiği anlamına mı geliyor?ben kalite ve standardizasyon fonksiyonuna başvurmuştum.24 ağustosta girmiştim yüz yüze mülakata

Cansu98

HavaPersonel.Com
Kabin hizmetleri başkanlığı için benim de

nur1234567

HavaPersonel.Com
Tebrik ederim. İngilizce ve kurul mülakatı sonrası birim mülakatı tam olarak nedir bilgi verebilir misiniz? Artık tümden kabul alındığına dair bir çıkarım yapmak söz konusu mudur?

Cansu98

HavaPersonel.Com
Tebrik ederim. İngilizce ve kurul mülakatı sonrası birim mülakatı tam olarak nedir bilgi verebilir misiniz? Artık tümden kabul alındığına dair bir çıkarım yapmak söz konusu mudur?
Benim de hiçbir fikrim yok birim mülakatına dair.bilen biri açıklayabilirse sevinirim

anonim5

HavaPersonel.Com
İK için mail alan var mı acaba birime göre mi geliyor mailler ?
Bana henüz gelmedi, ben İK’na başvurmuştum. Bazı arkadaşlara birim mülakatı için mail gittiğine ve bana gelmediğine göre demek ki olumsuz oldu diye düşünüyorum :(

hayaliolanbiri

HavaPersonel.Com
az önce mail geldi. çarşambaya birim mülakatı olacakmış. mail gelen başka arkadaş oldu mu? birim mülakatında ne sorarlar?
Muhtemelen online mülakata çağırıldığımız birime uygun olup olmadığımıza bakacaklar diye düşünüyorum, emin olmamakla beraber. Bir şey de bulamadım bilen aydınlatsa süper olur.

Konuyu okuyanlar;