Pozisyon veya İlan Adı
Ajet tecrübesiz kabin

meliss

Üye
17 Eyl 2024
103
20
35
Arkadaşlar selam Ajetten tecrübesiz kabin sınavına geçen hafta girip dönüş alan var mı?

Ben henüz almadım ama daha önce HRpeak testine farklı bir şirket için girdiğimde 4 gün sonra olumsuz dönüş yapılmıştı. Yapılan başvuru sayısına bakarsak 1 hafta içinde dönüş olur diye düşünüyorum

Ben henüz almadım ama daha önce HRpeak testine farklı bir şirket için girdiğimde 4 gün sonra olumsuz dönüş yapılmıştı. Yapılan başvuru sayısına bakarsak 1 hafta içinde dönüş olur diye düşünüyorum
Daha öncesinde ajete sınava girdiğimde bir ay sonra dönüş olmuştu umarım öyle olur

Senin nasıl geçti sınavın
Beklediğimden daha kolaydı sorular, benim iyi geçti ama her an herhangi bir sebepten eleyebilirler bu yüzden gergin bir şekilde ben de beklemedeyim. 1 ay demene üzüldüm açıkçası ben bir an önce açıklansa da stresimi atsam diye düşünüyordum, her gün acaba mesaj geldi mi diye mailimi kontrol etmekten bir hal oldum. Umarım gönlünce olur senin de :)

Beklediğimden daha kolaydı sorular, benim iyi geçti ama her an herhangi bir sebepten eleyebilirler bu yüzden gergin bir şekilde ben de beklemedeyim. 1 ay demene üzüldüm açıkçası ben bir an önce açıklansa da stresimi atsam diye düşünüyordum, her gün acaba mesaj geldi mi diye mailimi kontrol etmekten bir hal oldum. Umarım gönlünce olur senin de :)
Aynı şekil benimde umarım daha kısa sürede cevap alabiliriz🥲

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.