M
meliss
Instagram: @havapersonel
- Pozisyon veya İlan Adı
- Ajet tecrübesiz kabin
Arkadaşlar selam Ajetten tecrübesiz kabin sınavına geçen hafta girip dönüş alan var mı?
Daha öncesinde ajete sınava girdiğimde bir ay sonra dönüş olmuştu umarım öyle olurBen henüz almadım ama daha önce HRpeak testine farklı bir şirket için girdiğimde 4 gün sonra olumsuz dönüş yapılmıştı. Yapılan başvuru sayısına bakarsak 1 hafta içinde dönüş olur diye düşünüyorum
Senin nasıl geçti sınavınBen henüz almadım ama daha önce HRpeak testine farklı bir şirket için girdiğimde 4 gün sonra olumsuz dönüş yapılmıştı. Yapılan başvuru sayısına bakarsak 1 hafta içinde dönüş olur diye düşünüyorum
Beklediğimden daha kolaydı sorular, benim iyi geçti ama her an herhangi bir sebepten eleyebilirler bu yüzden gergin bir şekilde ben de beklemedeyim. 1 ay demene üzüldüm açıkçası ben bir an önce açıklansa da stresimi atsam diye düşünüyordum, her gün acaba mesaj geldi mi diye mailimi kontrol etmekten bir hal oldum. Umarım gönlünce olur senin deSenin nasıl geçti sınavın
Aynı şekil benimde umarım daha kısa sürede cevap alabilirizBeklediğimden daha kolaydı sorular, benim iyi geçti ama her an herhangi bir sebepten eleyebilirler bu yüzden gergin bir şekilde ben de beklemedeyim. 1 ay demene üzüldüm açıkçası ben bir an önce açıklansa da stresimi atsam diye düşünüyordum, her gün acaba mesaj geldi mi diye mailimi kontrol etmekten bir hal oldum. Umarım gönlünce olur senin de![]()
az önce bana mülakat tarihi için sms geldiAynı şekil benimde umarım daha kısa sürede cevap alabiliriz![]()
az önce bana mülakat tarihi için sms geldi
Banada aynı şekilde mesaj geldi hangi gün gideceksinaz önce bana mülakat tarihi için sms geldi
halihazırda çalıştığım için ve İstanbul'da ikamet etmediğim için en son günü seçmeyi planlıyorum daha hazırlıklarımı yapmadımBanada aynı şekilde mesaj geldi hangi gün gideceksin
Hızlı trenle gelebilirsin bence ama ordan nasıl geliniyor bilmiyorum tabi ben 11 Temmuz seçtim bu aradabana da az önce mülakat maili geldi, ben kocaeliden geleceğim ama istanbula daha önce hiç gelmedim bilmiyorum çok da karışık geliyor
benim gibi kocaeliden gelecek olan var mı acaba beraber de gidebiliriz aslında (10 temmuz mülakat tarihim ama henüz seçmedim)
Anladımm hayırlısı olsun umarım güzel geçer mülakathalihazırda çalıştığım için ve İstanbul'da ikamet etmediğim için en son günü seçmeyi planlıyorum daha hazırlıklarımı yapmadım
teşekkür ederim hepimizinki güzel geçer hayallerimize kavuşuruz inşallahAnladımm hayırlısı olsun umarım güzel geçer mülakat
Mülakat yeri neresi? Ulaşım konusunda yardımcı olayım.Hızlı trenle gelebilirsin bence ama ordan nasıl geliniyor bilmiyorum tabi ben 11 Temmuz seçtim bu arada
Üsküdar da mülakat ama ben İstanbuldayım zaten teşekkür ederimMülakat yeri neresi? Ulaşım konusunda yardımcı olayım.
Selam Derya. Ben de Kocaelinden geleceğim. Nasıl iletişime geçelim?bana da az önce mülakat maili geldi, ben kocaeliden geleceğim ama istanbula daha önce hiç gelmedim bilmiyorum çok da karışık geliyor
benim gibi kocaeliden gelecek olan var mı acaba beraber de gidebiliriz aslında (10 temmuz mülakat tarihim ama henüz seçmedim)
Bende o tarihi seçtimHızlı trenle gelebilirsin bence ama ordan nasıl geliniyor bilmiyorum tabi ben 11 Temmuz seçtim bu arada
Değiştirdim ben 10 Temmuz 1 deBende o tarihi seçtim