Pozisyon veya İlan Adı
Ajet tecrübesiz kabin
bana da az önce mülakat maili geldi, ben kocaeliden geleceğim ama istanbula daha önce hiç gelmedim bilmiyorum çok da karışık geliyor :(
benim gibi kocaeliden gelecek olan var mı acaba beraber de gidebiliriz aslında (10 temmuz mülakat tarihim ama henüz seçmedim)

bana da az önce mülakat maili geldi, ben kocaeliden geleceğim ama istanbula daha önce hiç gelmedim bilmiyorum çok da karışık geliyor :(
benim gibi kocaeliden gelecek olan var mı acaba beraber de gidebiliriz aslında (10 temmuz mülakat tarihim ama henüz seçmedim)
Hızlı trenle gelebilirsin bence ama ordan nasıl geliniyor bilmiyorum tabi ben 11 Temmuz seçtim bu arada

Bana da davet mesajı geldi ama southwind den yanıt bekliyorum. Ajette katılmalı mıyım fikriniz nedir

Selam Derya. Ben de Kocaelinden geleceğim. Nasıl iletişime geçelim?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.