Pozisyon veya İlan Adı
Ajet tecrübesiz kabin
Merhaba, ben de 8 temmuzda mülakata gireceğim, mülakata gireceğimiz yere yakın bir otel, apart gibi kalabileceğim bir yer önerebilir misiniz acaba?

Merhaba, ben de 8 temmuzda mülakata gireceğim, mülakata gireceğimiz yere yakın bir otel, apart gibi kalabileceğim bir yer önerebilir misiniz acaba?
ben de 8 temmuz için mulakat randevusu olusturdum saat 14:00 için ama Istanbulda konaklamamiz mi gerekiyor o gun ? ayni gun tum islemler halloluyor saniyordum

ben de 8 temmuz için mulakat randevusu olusturdum saat 14:00 için ama Istanbulda konaklamamiz mi gerekiyor o gun ? ayni gun tum islemler halloluyor saniyordum
Tabii bütün işlemler halloluyordur, ben uzak bir yoldan geleceğim için mecbur kalmam gerekiyor. Sizin mevcut konumunuz yakınsa günübirlik gelip gidilebilir diye düşünüyorum. Birde mülakat saatiniz 14:00 olduğu için kolay da olur

Tabii bütün işlemler halloluyordur, ben uzak bir yoldan geleceğim için mecbur kalmam gerekiyor. Sizin mevcut konumunuz yakınsa günübirlik gelip gidilebilir diye düşünüyorum. Birde mülakat saatiniz 14:00 olduğu için kolay da olur
sizin mulakat saatiniz kaçta ve nereden geleceksiniz acaba? ayrica ajetin maasi konusunda bir bilginiz var miydii sizin ?

sizin mulakat saatiniz kaçta ve nereden geleceksiniz acaba? ayrica ajetin maasi konusunda bir bilginiz var miydii sizin ?
Benim mülakat saatim de 13:00. Ordu’dan geleceğim. Ve sanıyorum tecrübesiz km’lerde yaklaşık olarak 33k ile başlanıyor, fakat bacak hesabo yapılarak maaşınıza ekleniyor. Yatılı uçuşlarda da aynı şekilde ekstra bir gelir imkanı oluyor. Açıkçası bilgim bu kadar :)

Beklediğimden daha kolaydı sorular, benim iyi geçti ama her an herhangi bir sebepten eleyebilirler bu yüzden gergin bir şekilde ben de beklemedeyim. 1 ay demene üzüldüm açıkçası ben bir an önce açıklansa da stresimi atsam diye düşünüyordum, her gün acaba mesaj geldi mi diye mailimi kontrol etmekten bir hal oldum. Umarım gönlünce olur senin de :)
İngilizce mülakatında neler sordular

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.