Pozisyon veya İlan Adı
Ajet tecrübesiz kabin
Benim mülakat saatim de 13:00. Ordu’dan geleceğim. Ve sanıyorum tecrübesiz km’lerde yaklaşık olarak 33k ile başlanıyor, fakat bacak hesabo yapılarak maaşınıza ekleniyor. Yatılı uçuşlarda da aynı şekilde ekstra bir gelir imkanı oluyor. Açıkçası bilgim bu kadar :)
Merhaba mülakata girdin mi acaba nasıl geçti neler soruyorlar biraz bilgilendirir misin

Açıkçasıı çok tatlı insanlardı, boy-kilo sürecinde elenen çok kişi oldu. Çok tatlı dille yanaşıyorlar dil ve kurul mülakatında da aynı şekilde, kendinizden emin olun ve sakinliğinizi koruyun. Oradaki insanlar da sizi rahatlatmak için uğraşıyorlar. Kendinizi güzel ifade etmeye, kelimelerinizi güzel seçmeye çalışın yoksa illaki oradan da bir soru gelebilir diye düşünüyorum. Kısacası siz cevaplarınızla yönlendiriyorsunuz :) Başarılar herkese
Merhaba mülakata girdin mi acaba nasıl geçti neler soruyorlar biraz bilgilendirir misin

• Like
Tepkiler: gunes
Açıkçasıı çok tatlı insanlardı, boy-kilo sürecinde elenen çok kişi oldu. Çok tatlı dille yanaşıyorlar dil ve kurul mülakatında da aynı şekilde, kendinizden emin olun ve sakinliğinizi koruyun. Oradaki insanlar da sizi rahatlatmak için uğraşıyorlar. Kendinizi güzel ifade etmeye, kelimelerinizi güzel seçmeye çalışın yoksa illaki oradan da bir soru gelebilir diye düşünüyorum. Kısacası siz cevaplarınızla yönlendiriyorsunuz :) Başarılar herkese
Anladım çok teşekkür ederim ☺️

• Like
Tepkiler: Gae
merhaba , ingilizce mülakat için kaç kişi vardı , bir de ne tür sorular yöneltildi zorluyorlarmı acaba elemek için ?

bana da az önce mülakat maili geldi, ben kocaeliden geleceğim ama istanbula daha önce hiç gelmedim bilmiyorum çok da karışık geliyor :(
benim gibi kocaeliden gelecek olan var mı acaba beraber de gidebiliriz aslında (10 temmuz mülakat tarihim ama henüz seçmedim)
Bende Kocaeli’den geliyorum ama benim yarın mülakatım nasıl geçti mülakatın umarım iyi geçmiştir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.