sisteme giriş yaptıktan sonra hemen çözmemiz gerekiyor mu? bugün genel yetenek yarın ingilizce çözebiliyor muyuz? sıralama var mı çözmek için önce ingilizceyi mi çözdürüyor
Seviyemi tam olarak bilmiyorum ama gayet kolaydı. Hatta bazı sorularda acaba ben mi yanlış anlıyorum bu kadar kolay olamaz diye düşündüğüm de oldu. Sadece dinleme soruları bir üst seviye zorlukta gibi. Onlara da zaten süre olduğu için tekrar tekrar dinleme fırsatınız oluyor.
Peki kelime mi ağırlıklıydı yoksa gramer mi? Bir de kelimeler günlük hayatta kullanılan tarzda mıydı yoksa alan bilgisi ile mi alakalıydı ? Umarım istediğiniz gibi olur sonuçSeviyemi tam olarak bilmiyorum ama gayet kolaydı. Hatta bazı sorularda acaba ben mi yanlış anlıyorum bu kadar kolay olamaz diye düşündüğüm de oldu. Sadece dinleme soruları bir üst seviye zorlukta gibi. Onlara da zaten süre olduğu için tekrar tekrar dinleme fırsatınız oluyor.
Yanlış hatırlamıyorsam her ikisi de eşit düzeydi. Yaklaşık ilk15 soru dil bilgisi ve kelime sorusuydu. 8 kelime, 7 dil bilgisi veya 7 kelime 8 dil bilgisi olabilir. Kelimeler daha çok günlük hayat İngilizcesi gibiydi ancak tabiiki birkaç tane ayırt edici, günlük hayattan olmayan soru vardı. Bu arada teşekkür ederim, umarım sizin sonuçlarınız da dilediğiniz gibi olur.Peki kelime mi ağırlıklıydı yoksa gramer mi? Bir de kelimeler günlük hayatta kullanılan tarzda mıydı yoksa alan bilgisi ile mi alakalıydı ? Umarım istediğiniz gibi olur sonuç
Merhabalar sistem ilk önce hangisini çözdürüyor yoksa istediğimizden başlayabiliyor muyuzGenel yetenek de yetiştiremedim. Ama çözdüklerimi yaptım diye düşünüyorum. Acaba ne kadar doğru istiyorlardır? Bir bilginiz var mı? İngilizce hem vakit vardı hem de kolay geldi genel olarak. Ama yetenek de zamanın daha az olduğunu farketmedim maalesef![]()
İngilizce çözdürüyor. Ondan sonra istediğin zaman genel yetenek sınavına girebiliyorsun.Merhabalar sistem ilk önce hangisini çözdürüyor yoksa istediğimizden başlayabiliyor muyuz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.