Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende şimdi İngilizce kısmına girdim. Kelime hiç yoktu. 5 dilbilgisi diğer hepsi paragraf/cümle tamamlamaydı. Listeninglerde de 2 tane kolay vardı diğer kalan listeningler uzundu 2 kere dinledim ancak anladım
genel yetenek sınavı zor değildi fakat işlem yapmak gerekiyordu. 25 dakikada en az 18 soruyu doğru yaptığımı düşünüyorum. ingilizcede grammer kısmım çok iyi değil fakat süre yeterliydi. en az 15 doğru da oradan bekliyorum. bir sonraki aşamaya geçer miyim? bir de sonuçlar ne zaman açıklanır?
Genel yetenek kolaydı 2 soru falan kafa karıştırıcı veya uğraştırıcı gerisi beklediğimden çok basitti hızlı düşünüp cevaplamak gerekli sadece.
İngilizce benim gibi ingilizcesi çok da iyi olmayan birinin de çoğunu yapabileceği gibi bir sınavdı.
Başarılar herkese.
ingilizce güzel geçti, zaman arttı. fakat genel yetenek kısmında 7-8 soru anca çözebildim ve kalanların hepsini salladım. sizde durumlar nasıl? puanlama sistemine dair fikri olan var mı?
teşekkürler bilgiler için. Bir kaç sorum olacak. Problem soruları uzun muydu ? Boş bıraktığımız sorulara geri dönebiliyor muyuz ? Bir de sınavdan önce etrafı göstermemizi istiyor mu kamerayla
teşekkürler bilgiler için. Bir kaç sorum olacak. Problem soruları uzun muydu ? Boş bıraktığımız sorulara geri dönebiliyor muyuz ? Bir de sınavdan önce etrafı göstermemizi istiyor mu kamerayla
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.