arkadaşlar ingilizce sınavında kulaklık kullanmak problem oluşturuyor mu acaba bileniniz var mı? ben sınav yönergesinde talimatlarda bunun gibi bir yasağa rastlamadım? daha önce girip de tecrübesi olan doğru bilgi verirse sevinirim.
Geçen sene bluetooth kulaklık kullandım bir sorun olmamıştı ama buna güvenmeyin bence bu sene her şey farklı gibi duruyor hem ses kayıtlarının sesi yüksek bilgisayarın sesiyle bile anlaşılıyor yankı yok seslerde anlarsınız çok rahat

Ben sınava girdim arkadaşlar ingilizce zaten size bağlı bir şey genel yetenek hakkında yazılanlardan gözüm korkmuştu açıkçası ama klasik genel yetenek sınavıymış ne kadar çok bu tür sınava girerseniz o kadar iyi olursunuz ve soru tarzlarını bilirsiniz ben ingilizcede de genel yetenekte de hepsini işaretledim

Ben sınava girdim arkadaşlar ingilizce zaten size bağlı bir şey genel yetenek hakkında yazılanlardan gözüm korkmuştu açıkçası ama klasik genel yetenek sınavıymış ne kadar çok bu tür sınava girerseniz o kadar iyi olursunuz ve soru tarzlarını bilirsiniz ben ingilizcede de genel yetenekte de hepsini işaretledim
Süreyi yetiştirebildiniz mi

sizce ingilizce sınavının seviyesi neydi? hangi seviyede olan insan çok zorlanmaz?

Süreyi yetiştirebildiniz mi
Evet ingilizcede 18 dakikam arttı genel yetenekte de 5 saniye vardı birirdim. Sayısal mantıkta yüzde,yol,kar-zarar problemleri var grafiklerde de aynı şekilde kar-zarar karşılaştırması var. Sözelde okuduğunu anlama, deyim atasözü muhabbeti de çok kolay, şekiller de 1 soru max 10 saniyenizi alıyor dikkatli bakarsanız.

• Like
Tepkiler: bebe123
sizce ingilizce sınavının seviyesi neydi? hangi seviyede olan insan çok zorlanmaz?
Temel düzelde 3-4 soru vardı kelime bilgisi önemliydi ve uzun bir reading vardı listening bana 1 tanesi zor geldi ama 3 kere dinledim kelimeleri seçmeye çalıştım ingilizcede süreniz her türlü yeter bana göre genel yetenekte de yapamadığınızı pas geçin sonra dönersiniz bence takılı kalmayın bir soruya, inatlaşmayın o yüzden zaman yetmez zaten 1 soru çözücem derken 3-4 sorudan olmayın.

Evet ingilizcede 18 dakikam arttı genel yetenekte de 5 saniye vardı birirdim. Sayısal mantıkta yüzde,yol,kar-zarar problemleri var grafiklerde de aynı şekilde kar-zarar karşılaştırması var. Sözelde okuduğunu anlama, deyim atasözü muhabbeti de çok kolay, şekiller de 1 soru max 10 saniyenizi alıyor dikkatli bakarsanız.
Bilgi için teşekkür ederim umarım güzel sonuç alırsınız

• Like
Tepkiler: Helinimsi
Daha önce birkaç defa girme şansım olmuştu az önce de Take Off Jr. için girdim ve bitirdim. Genel yetenek her zamanki gibi tamamen zaman yönetmeyle alakalıydı. İngilizce seviye olarak neredeyse aynıydı ama daha fazla paragraf çözdüğümü hatırlıyorum geçen senelerde. Bir de sonuçlanma süresi 1 haftayı buluyor ortalama.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.