Seçtiğiniz birim neydi sizin acaba onunla alakası var mı geçmiş olsun bu arada umarım kazanırsınızkolay değil kardeşim,sınava girince görürsün soru tiplerini. örnek sorulara bakabilirsin
Seçtiğiniz birim neydi sizin acaba onunla alakası var mı geçmiş olsun bu arada umarım kazanırsınızkolay değil kardeşim,sınava girince görürsün soru tiplerini. örnek sorulara bakabilirsin
elendim ben ,10 soru anca yaptım genel yetenekten. valla müşteri hizmetleri insan kaynaklarıyla alakalı bir şey seçmiştim.Seçtiğiniz birim neydi sizin acaba onunla alakası var mı geçmiş olsun bu arada umarım kazanırsınız
Anladım hayırlısı olsun thy sürekli ilan açıyor genel yetenek sınavlarına çok girdim bankalar da dahil biraz hızlı olmak gerekiyor 25soru 10 dakika veren bankalar var yani daha güzel hazırlanıp bir sonrakileri denersiniz ilk değil ama son da olmayacak iyi günlerelendim ben ,10 soru anca yaptım genel yetenekten. valla müşteri hizmetleri insan kaynaklarıyla alakalı bir şey seçmiştim.
Matematik çözmeden de bana bir sürü iş imkanı var zatenAnladım hayırlısı olsun thy sürekli ilan açıyor genel yetenek sınavlarına çok girdim bankalar da dahil biraz hızlı olmak gerekiyor 25soru 10 dakika veren bankalar var yani daha güzel hazırlanıp bir sonrakileri denersiniz ilk değil ama son da olmayacak iyi günler![]()
Kanka ayrı ayrı çözsek oluyor mu bugün ingilizce yarın genel yetenekMatematik çözmeden de bana bir sürü iş imkanı var zaten
arkadaşlar ingilizce sınavında kulaklık kullanmak problem oluşturuyor mu acaba bileniniz var mı? ben sınav yönergesinde talimatlarda bunun gibi bir yasağa rastlamadım? daha önce girip de tecrübesi olan doğru bilgi verirse sevinirim.Geçen sene Take Off 101/ Take Off Jr. , bu sene de TGS Yhm sorularını da görmüş biri olarak bu sene sınavların çok daha zor olduğunu söyleyebilirim. Genel Yetenekte gerçekten Koordinat Sisteminden soru geldi bana. Çok tuhaf ama Tyt matematik ve Ales karışımı bir sınav gibiydi,grafikli problemler çoktu. İngilizce ben Tercüman olduğum için bana zor gelmedi ama phrasal verblere çalışsanız yaparsınız gibi herkese öyle denk geldi mi veya gelir mi bilmiyorum bana çok fazla phrasal verb denk geldi. Geçen seneye kıyasla çok ince eleyip sık dokuyorlar gibi geldi sorular geçen sene bundan çok daha kolaydı. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
Sorun olmazarkadaşlar ingilizce sınavında kulaklık kullanmak problem oluşturuyor mu acaba bileniniz var mı? ben sınav yönergesinde talimatlarda bunun gibi bir yasağa rastlamadım? daha önce girip de tecrübesi olan doğru bilgi verirse sevinirim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.