Sınavda kamera açılma zorunluluğu var mı?
evet var zorunlu.Sınavda kamera açılma zorunluluğu var mı?
Tabi ki varSınavda (Genel kültür veya ingilizce) soruyu boş bırakıp geçip sonra tekrardan cevaplama şansımız var mı?
tk'nın kendi sınav merkezinde sınava girdiğimizde buna izin veriyordu bence bu sınavda da izin verilirSınavda (Genel kültür veya ingilizce) soruyu boş bırakıp geçip sonra tekrardan cevaplama şansımız var mı?
İngilizce sınavı nasıldı sizce?Ben değerlendirmeleri tamamladım, izin veriliyor tabiiki.
genel yetenek sınavıyla alakalı yorumunuz nedir peki?Seviyemi tam olarak bilmiyorum ama gayet kolaydı. Hatta bazı sorularda acaba ben mi yanlış anlıyorum bu kadar kolay olamaz diye düşündüğüm de oldu. Sadece dinleme soruları bir üst seviye zorlukta gibi. Onlara da zaten süre olduğu için tekrar tekrar dinleme fırsatınız oluyor.
Genel yetenekteki sorular da gayet kolay ancak hangi soruya ne kadar vakit ayırmanız gerektiğini önceden bilmeniz veya sınav anında bu kararı etkin ve verimli bir şekilde vermeniz gerekiyor. Ki diğer sorulara kıyasla zor olan soruları çözebilesiniz. Özetle tamamen zaman yönetiminizi nasıl yaptığınızla alakalı.genel yetenek sınavıyla alakalı yorumunuz nedir peki?
iki testi de aynı gün çözmek şart mı? bugün ingilizce yarın genel kültür yapma şansımız var mı?Genel yetenekteki sorular da gayet kolay ancak hangi soruya ne kadar vakit ayırmanız gerektiğini önceden bilmeniz veya sınav anında bu kararı etkin ve verimli bir şekilde vermeniz gerekiyor. Ki diğer sorulara kıyasla zor olan soruları çözebilesiniz. Özetle tamamen zaman yönetiminizi nasıl yaptığınızla alakalı.
Her iki testi de aynı gün mü çözmek zorundayız yoksa genel yeteneği bugün İngilizceyi yarın çözebilir miyiz mesela, sistem giriş yapınca hemen çözmemizi mi istiyor?
Dilediğiniz gibi çözebilirsiniz. Sadece önce İngilizce sınavını çözmek zorundasınız.iki testi de aynı gün çözmek şart mı? bugün ingilizce yarın genel kültür yapma şansımız var mı?
puanlama olayını biliyor musunuz, ingilizceden full çektik diyelim genel kültürde iyi bir süreç olmadı geçebiliyor muyuz barajı? ing öğretmeni olunca sormak istedimDilediğiniz gibi çözebilirsiniz. Sadece önce İngilizce sınavını çözmek zorundasınız.
Ne yazık ki öyle bir şey yok. Her ikisi için de belirli bir doğru sayısı belirliyorlar. Belirlenen doğru sayısını geçemeyenler direkt eleniyor.puanlama olayını biliyor musunuz, ingilizceden full çektik diyelim genel kültürde iyi bir süreç olmadı geçebiliyor muyuz barajı? ing öğretmeni olunca sormak istedim)
Siz hangi fonksiyon seçmiştinizNe yazık ki öyle bir şey yok. Her ikisi için de belirli bir doğru sayısı belirliyorlar. Belirlenen doğru sayısını geçemeyenler direkt eleniyor.
İnsan Kaynakları fonksiyonunu seçmiştim. Şu anki süreçteki önemi var mı ki?Siz hangi fonksiyon seçmiştiniz