npua

Üye
16 Mar 2024
15
1
0
Sınavda (Genel kültür veya ingilizce) soruyu boş bırakıp geçip sonra tekrardan cevaplama şansımız var mı?

Seviyemi tam olarak bilmiyorum ama gayet kolaydı. Hatta bazı sorularda acaba ben mi yanlış anlıyorum bu kadar kolay olamaz diye düşündüğüm de oldu. Sadece dinleme soruları bir üst seviye zorlukta gibi. Onlara da zaten süre olduğu için tekrar tekrar dinleme fırsatınız oluyor.

Seviyemi tam olarak bilmiyorum ama gayet kolaydı. Hatta bazı sorularda acaba ben mi yanlış anlıyorum bu kadar kolay olamaz diye düşündüğüm de oldu. Sadece dinleme soruları bir üst seviye zorlukta gibi. Onlara da zaten süre olduğu için tekrar tekrar dinleme fırsatınız oluyor.
genel yetenek sınavıyla alakalı yorumunuz nedir peki?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.