Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimlik fotokopisindede karartma istiyorlar kimligin uzerinde oynamq yapamayacagim icin ondan dolayi oyle düşünüp pdf editleyerek ustlerini karaladim bide e devletten alinanlar zaten barkodlu ben her yerini karartsamda teyit ederler diye de dusundum
Arkadaşlar ya bu test sonuçlarından akciğer grafisini rapor olarak veriyorlar sadece. Ayrıca diğer sonuçları hastane verdi ama hemoglobin testi normal a4 baskı verildi onu da doktor aslı budur ya da aslı gibidir falan için imzalamaya gerek yok diyor. Hemoglobin ve akciğer filmini ne yaptınız acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.