Arkadaşlar ingilizce mülakatından çıktım 15 dakika sürdü genel olarak sohbet ettik. Verebileceğim spesifik bir tavsiye yok ingilizcenize güveniyorsanız kolay bir aşama. Benim için gayet iyi geçti ancak sonuç ne olur bilemeyiz tabii. 1 ay falan bekleme süreci başladı yine bakalım😅

• Like
Tepkiler: admin
Arkadaşlar ingilizce mülakatından çıktım 15 dakika sürdü genel olarak sohbet ettik. Verebileceğim spesifik bir tavsiye yok ingilizcenize güveniyorsanız kolay bir aşama. Benim için gayet iyi geçti ancak sonuç ne olur bilemeyiz tabii. 1 ay falan bekleme süreci başladı yine bakalım😅
Kendinizi tanıtınla başlayan ve ona göre şekillenen bir görüşme miydi peki?

Genel olarak neler konuştunuz?

Kaç kişi vardı acaba? Genel biz mi kendimizden bahsediyoruz yoksa soru cevap şeklinde mi ilerliyor?

Arkadaşlar hepinize toplu cevap vereyim. Birebir mülakattı başka kimse yoktu. Cv üzerinden bir soru sordu sonrası muhabbet üzerine ilerledi. En son konu çok farklı yerlere vardı sohbet ettik kısacası. Gerçekten daha ne söyleyebilirim bilmiyorum😅

• Like
Tepkiler: admin
Aşamaya katılacak kişi sayısı veya aşamayı geçebilecek kişi sayısı ile ilgili bir fikrim yok. Genel olarak ezbere cevaplar vermeden en az b1-b2 seviye ingilizce bilmeniz yeterli olacaktır. Akıcı konuşma elbet önemli, sorulara detaylı ve uzun cevaplar vermek çok daha önemliydi bence.
Genellikle nasıl sorular soruldu ? Ayrıntılı bilgi verebilir misiniz ?

İngilizce mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi acaba? Daha önce giren biri kendini tanıt diye bile sormadılar alakasız yerlerden soru geldi demiş biraz gerildim açıkçası. Hazırlıksız yakalanmaya çok müsait gibi.

Genellikle nasıl sorular soruldu ? Ayrıntılı bilgi verebilir misiniz ?
Genel olarak hiç tahmin etmeyeceğiniz sorular gelecek arkadaşlar belirli bir soru metni bulunmuyor, bana mülakata nereden katıldığımı sormuşlardı katıldığım şehir hakkında sorular yönelttiler nasıl bir şehir vs diye sizin verdiğiniz cevaplardan yola çıkarak anlık sohbet havasında bir konuşma geçtiğini söyleyebilirim

Genel olarak hiç tahmin etmeyeceğiniz sorular gelecek arkadaşlar belirli bir soru metni bulunmuyor, bana mülakata nereden katıldığımı sormuşlardı katıldığım şehir hakkında sorular yönelttiler nasıl bir şehir vs diye sizin verdiğiniz cevaplardan yola çıkarak anlık sohbet havasında bir konuşma geçtiğini söyleyebilirim
Take off Jr mülakatı mı girdiğiniz ben take off 101 mülakatına gireceğim. Sonuçları hakkında hemen geri dönüş yapılıyor mu ? İngilizce konusunda geriliyorum açıkçası. Bu aşamada çok elenen olur mu bir bilginiz var mı ?

Take off Jr mülakatı mı girdiğiniz ben take off 101 mülakatına gireceğim. Sonuçları hakkında hemen geri dönüş yapılıyor mu ? İngilizce konusunda geriliyorum açıkçası. Bu aşamada çok elenen olur mu bir bilginiz var mı ?
Benim take off jr. Mülakatıydı, diğer alımlar ile ilgili pek fikrim yok maalesef.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.