Kendinizi tanıtınla başlayan ve ona göre şekillenen bir görüşme miydi peki?Arkadaşlar ingilizce mülakatından çıktım 15 dakika sürdü genel olarak sohbet ettik. Verebileceğim spesifik bir tavsiye yok ingilizcenize güveniyorsanız kolay bir aşama. Benim için gayet iyi geçti ancak sonuç ne olur bilemeyiz tabii. 1 ay falan bekleme süreci başladı yine bakalım![]()
Genel olarak neler konuştunuz?Arkadaşlar ingilizce mülakatından çıktım 15 dakika sürdü genel olarak sohbet ettik. Verebileceğim spesifik bir tavsiye yok ingilizcenize güveniyorsanız kolay bir aşama. Benim için gayet iyi geçti ancak sonuç ne olur bilemeyiz tabii. 1 ay falan bekleme süreci başladı yine bakalım![]()
Genellikle nasıl sorular soruldu ? Ayrıntılı bilgi verebilir misiniz ?Aşamaya katılacak kişi sayısı veya aşamayı geçebilecek kişi sayısı ile ilgili bir fikrim yok. Genel olarak ezbere cevaplar vermeden en az b1-b2 seviye ingilizce bilmeniz yeterli olacaktır. Akıcı konuşma elbet önemli, sorulara detaylı ve uzun cevaplar vermek çok daha önemliydi bence.
İngilizce mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi acaba? Daha önce giren biri kendini tanıt diye bile sormadılar alakasız yerlerden soru geldi demiş biraz gerildim açıkçası. Hazırlıksız yakalanmaya çok müsait gibi.
Genel olarak hiç tahmin etmeyeceğiniz sorular gelecek arkadaşlar belirli bir soru metni bulunmuyor, bana mülakata nereden katıldığımı sormuşlardı katıldığım şehir hakkında sorular yönelttiler nasıl bir şehir vs diye sizin verdiğiniz cevaplardan yola çıkarak anlık sohbet havasında bir konuşma geçtiğini söyleyebilirimGenellikle nasıl sorular soruldu ? Ayrıntılı bilgi verebilir misiniz ?
Take off Jr mülakatı mı girdiğiniz ben take off 101 mülakatına gireceğim. Sonuçları hakkında hemen geri dönüş yapılıyor mu ? İngilizce konusunda geriliyorum açıkçası. Bu aşamada çok elenen olur mu bir bilginiz var mı ?Genel olarak hiç tahmin etmeyeceğiniz sorular gelecek arkadaşlar belirli bir soru metni bulunmuyor, bana mülakata nereden katıldığımı sormuşlardı katıldığım şehir hakkında sorular yönelttiler nasıl bir şehir vs diye sizin verdiğiniz cevaplardan yola çıkarak anlık sohbet havasında bir konuşma geçtiğini söyleyebilirim
Benim take off jr. Mülakatıydı, diğer alımlar ile ilgili pek fikrim yok maalesef.Take off Jr mülakatı mı girdiğiniz ben take off 101 mülakatına gireceğim. Sonuçları hakkında hemen geri dönüş yapılıyor mu ? İngilizce konusunda geriliyorum açıkçası. Bu aşamada çok elenen olur mu bir bilginiz var mı ?
Geri dönüş ne zaman yapılacakmış bir şey söylediler mi ?Benim take off jr. Mülakatıydı, diğer alımlar ile ilgili pek fikrim yok maalesef.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.