İlk etapta kendimizi mi tanıtıyoruz arkadaşlar? Ona göre mi şekilleniyor yani katıldığımız şehir hakkında sorular vs orayı tam olarak anlayamadım. Yoksa alakasız bir yerden mi sormaya başlıyor karşı taraf

Arkadaşlar gerçekten tamamen sohbet havasında geçiyor, anlatamayacağınız bir konudan bahsetmemenizi öneririm siz ne cevap verirseniz ona göre şekilleniyor konuşma. Sanırım her mülakat yapan kişi farklı alanlara yöneliyor kesin bir konu yok anlayacağınız.

Ben kurul sonucumu bekliyorum, benim ing mülakat sonucum ertesi gün gelmişti şu an süreç nasıl ilerler bilemiyorum. Herkese başarılar diliyorum 😊
Karar derken :) Bizim süreçte karar iletmişler miydi ya? Direkt olarak kurul maili gelmesinden mi bahsediyorsun acaba? Direkt çünkü İK ya sonucu bildirceklerini söylemişlerdi. Bize bir sonuç dönüşü olmuş muydu?

Karar derken :) Bizim süreçte karar iletmişler miydi ya? Direkt olarak kurul maili gelmesinden mi bahsediyorsun acaba? Direkt çünkü İK ya sonucu bildirceklerini söylemişlerdi. Bize bir sonuç dönüşü olmuş muydu?
Karar diye bir şey yazmadım ama, evet dediğiniz gibi kurul sonucumu bekliyorum sizinle aynı süreçteyim ben de zaten 😊 herhangi bir sonuç gelmedi henüz beklemedeyim 😅

Karar diye bir şey yazmadım ama, evet dediğiniz gibi kurul sonucumu bekliyorum sizinle aynı süreçteyim ben de zaten 😊 herhangi bir sonuç gelmedi henüz beklemedeyim 😅
Take off jr. ingilizce ve kurul mülakatını mı tamamladınız? İkisi peşpeşe mi gerçekleşiyor? İngilizce hemen açıklanıyor o zaman anladığım kadarıyla

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.