Sırayla gönderiyorlar başka açıklaması yok envanter eleyici değil zaten test öncesi soruların doğru yada yanlış cevabı yoktur diye bilgilendirme yapılmıştı

• Like
Tepkiler: forisn123
Sırayla gönderiyorlar başka açıklaması yok envanter eleyici değil zaten test öncesi soruların doğru yada yanlış cevabı yoktur diye bilgilendirme yapılmıştı
Birebir mülakattan bahsediyoruz. Muhtemelen herkese farklı zamanlarda gelecektir ama herhangi bir bilgilendirmenin olmaması gerdi beni bir tık. İngilizce mülakatla ilgili mail alan kişiler isimlerinin alfabetik sıranın başında olup olmadığıyla ilgili bir bilgi verebilirse, baya mutlu olurum.

Birebir mülakattan bahsediyoruz. Muhtemelen herkese farklı zamanlarda gelecektir ama herhangi bir bilgilendirmenin olmaması gerdi beni bir tık. İngilizce mülakatla ilgili mail alan kişiler isimlerinin alfabetik sıranın başında olup olmadığıyla ilgili bir bilgi verebilirse, baya mutlu olurum.
Açıkçası ben alfabetik olduğunu düşünüyordum ama A ile başlayan biri hala mail almadığını yazmış. Belki de fonksiyona göredir.

Açıkçası ben alfabetik olduğunu düşünüyordum ama A ile başlayan biri hala mail almadığını yazmış. Belki de fonksiyona göredir.
Peki şu an hiç mail alan var mı :D (take off jr. üni özel değil) Grup mülakatında olduğu gibi bir zaman çizelgesi yollar ve kendi müsaitlik durumumuza göre seçeriz sanmıştım. Admin, kişilik envanterinde elenen birine tanıklık ettin mi hiç haha *bu aşamada elensek çok ironik olurdu*

Peki şu an hiç mail alan var mı :D (take off jr. üni özel değil) Grup mülakatında olduğu gibi bir zaman çizelgesi yollar ve kendi müsaitlik durumumuza göre seçeriz sanmıştım. Admin, kişilik envanterinde elenen birine tanıklık ettin mi hiç haha *bu aşamada elensek çok ironik olurdu*
Bir zaman çizelgesi yok direkt mülakat tarih ve saati yazıyor mailde. Kişilik envanterinde eleme olmayacağı söylenmişti.

Arkadaşlar grup mülakatını geçtiyseniz gerilmenize gerek yok eminim bir sıralamaya göre gidiyordur. Nasıl bir sıralama var bilemeyiz tabi belki başvurduğumuz fonksiyonlara göredir belki bugüne kadar girdiğimiz mülakatların bir puanlaması vardır ve puana göre sıralanıyordur vs… yani rahat olun😂

Nasıl bir sıralama var bilmiyorum, ben bugün aldım mail. Pazartesi günü gireceğim. Herkese gelecektir bayrama kadar muhtemelen

Arkadaşlar henüz çıktım mülakattan, kasılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.Ama yukarıda yazıldığı gibi belli kalıp bir soru yok.Laf lafı açıyor diyebilirim.Benim karşımdaki kişinin ingilizcesi iyiyidi baya.Listening bilgisi gerektiriyor biraz.Ama genel olarak eğlenceli geçti benimki.Sonuç ne olur bilemem tabi.

Arkadaşlar henüz çıktım mülakattan, kasılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.Ama yukarıda yazıldığı gibi belli kalıp bir soru yok.Laf lafı açıyor diyebilirim.Benim karşımdaki kişinin ingilizcesi iyiyidi baya.Listening bilgisi gerektiriyor biraz.Ama genel olarak eğlenceli geçti benimki.Sonuç ne olur bilemem tabi.
size ne zaman mülakatla ilgili mail geldi? (take off jr üni özel değil diye varsayıyorum) ve baş harfiniz alfabenin ilk sıralarında mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.