Ü

Üye silindi 3874

Merhaba arkadaslar, grup mulakati asamasini gecen herkesi tebrik ederim oncelikle. Ingilizce mulakatiyla ilgili bir bilgisi olan var mi ? Neden bu pozisyonu sectiniz vs tarzi sorular mi oluyor genelde yoksa kendini tanit gibi gunluk ve daha basit sorular mi. Bu konuda bilgisi olan ve bizle paylasabilecek olan varsa cok sevinirim🙏🏻☺️

Merhaba arkadaslar, grup mulakati asamasini gecen herkesi tebrik ederim oncelikle. Ingilizce mulakatiyla ilgili bir bilgisi olan var mi ? Neden bu pozisyonu sectiniz vs tarzi sorular mi oluyor genelde yoksa kendini tanit gibi gunluk ve daha basit sorular mi. Bu konuda bilgisi olan ve bizle paylasabilecek olan varsa cok sevinirim🙏🏻☺️
Merhaba günlük basit sorulardan oluşuyor sohbet senin verdiğin cevaplara göre değişiyor. Mülakat sohbet havasında geçiyor ve kısa sürüyor o yüzden çok stres yapmanıza gerek yok :)

Merhaba günlük basit sorulardan oluşuyor sohbet senin verdiğin cevaplara göre değişiyor. Mülakat sohbet havasında geçiyor ve kısa sürüyor o yüzden çok stres yapmanıza gerek yok :)
Tamamdir super o zaman kurul mulakati gibi cok resmi sorulardan olusur diye biraz endiselenmistim. Tesekkur ediyorum🙏🏻🙂

• Like
Tepkiler: gofrettyy
Envantere erişim için link geldi mi size bende atılacak diyor ama hala mail yok

Arkadaslar bana da gec geldi sabah gelmis bugun, hala gelmeyen varsa thy nin olumlu sonuc mailindeki nartio adresine mail atilabilir diye dusundum. Herkesi tebrik ediyorum gelecek asamalarda basarilar nasip olsun insAllah.

Arkadaslar bana da gec geldi sabah gelmis bugun, hala gelmeyen varsa thy nin olumlu sonuc mailindeki nartio adresine mail atilabilir diye dusundum. Herkesi tebrik ediyorum gelecek asamalarda basarilar nasip olsun insAllah.
merhaba girdiniz mi sinava acaba nasildi test? Ve kamera acik miydi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.