THY Take Off Jr Ingilizce Mulakat

• Konbuyu başlatan Üye silindi 3874
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 3874

Merhaba arkadaslar, grup mulakati asamasini gecen herkesi tebrik ederim oncelikle. Ingilizce mulakatiyla ilgili bir bilgisi olan var mi ? Neden bu pozisyonu sectiniz vs tarzi sorular mi oluyor genelde yoksa kendini tanit gibi gunluk ve daha basit sorular mi. Bu konuda bilgisi olan ve bizle paylasabilecek olan varsa cok sevinirim🙏🏻☺️

G

gofrettyy

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaslar, grup mulakati asamasini gecen herkesi tebrik ederim oncelikle. Ingilizce mulakatiyla ilgili bir bilgisi olan var mi ? Neden bu pozisyonu sectiniz vs tarzi sorular mi oluyor genelde yoksa kendini tanit gibi gunluk ve daha basit sorular mi. Bu konuda bilgisi olan ve bizle paylasabilecek olan varsa cok sevinirim🙏🏻☺️
Merhaba günlük basit sorulardan oluşuyor sohbet senin verdiğin cevaplara göre değişiyor. Mülakat sohbet havasında geçiyor ve kısa sürüyor o yüzden çok stres yapmanıza gerek yok :)

Ü

Üye silindi 3874

Merhaba günlük basit sorulardan oluşuyor sohbet senin verdiğin cevaplara göre değişiyor. Mülakat sohbet havasında geçiyor ve kısa sürüyor o yüzden çok stres yapmanıza gerek yok :)
Tamamdir super o zaman kurul mulakati gibi cok resmi sorulardan olusur diye biraz endiselenmistim. Tesekkur ediyorum🙏🏻🙂

Xbebla

Xbebla

HavaPersonel.Com
Envantere erişim için link geldi mi size bende atılacak diyor ama hala mail yok

A

AviationLight

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bana Henüz sonuç gelmedi. Olumsuz olduğu için mi yoksa herkese atmamış olabilirler mi?

medici

medici

HavaPersonel.Com
Arkadaslar bana da gec geldi sabah gelmis bugun, hala gelmeyen varsa thy nin olumlu sonuc mailindeki nartio adresine mail atilabilir diye dusundum. Herkesi tebrik ediyorum gelecek asamalarda basarilar nasip olsun insAllah.

H

hoobfake

HavaPersonel.Com
Arkadaslar bana da gec geldi sabah gelmis bugun, hala gelmeyen varsa thy nin olumlu sonuc mailindeki nartio adresine mail atilabilir diye dusundum. Herkesi tebrik ediyorum gelecek asamalarda basarilar nasip olsun insAllah.
merhaba girdiniz mi sinava acaba nasildi test? Ve kamera acik miydi?

medici

medici

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben henuz giremedim. Bir fikrim yok o yuzden.

Xbebla

Xbebla

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bana Henüz sonuç gelmedi. Olumsuz olduğu için mi yoksa herkese atmamış olabilirler mi?
İlk olumlulara dönüyorlar diye biliyorum ama şu an çok ilan olduğu için yoğunluktan da araya kaynamış olabilir

F

forisn123

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar envanterden sonra İngilizce mülakatı Ile ilgili bir mail aldınız mı

medici

medici

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba, kurul mulakati online mi yuz yuze mi olacak bilginiz var mi?

H

hoobfake

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba ingilizce mulakat icin mail gelen var mi acaba bana bir sey gelmedi de hala

Konuyu okuyanlar;