Grup mülakatından olumlu sonuç aldım fakat hala ingilizce mülakatı maili almadım(take off jr). Bir tek bende mi böyle?

Arkadaslar thyde calisan tanidiginiz varsa giyim kusam kadinlar icin nasil olmali bilen var mi bu konuyu merak ediyorum. Genelde nasil giyinilmesi gerekiyor

Bende grup mülakatını geçtim ingilizce mülakat mailini bekliyorum

İngilizce mülakata giren arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi acaba? Daha önce giren biri kendini tanıt diye bile sormadılar alakasız yerlerden soru geldi demiş biraz gerildim açıkçası. Hazırlıksız yakalanmaya çok müsait gibi.

Arkadaşlar, envanter sonuçları parça parça mı iletiliyor, bu konuda net bir bilgiye sahip olan var mı acaba? 29.05 tarihinde envanter testini tamamladım fakat hala herhangi bir dönüş olmadı ingilizce mülakatıyla alakalı.

Arkadaşlar, envanter sonuçları parça parça mı iletiliyor, bu konuda net bir bilgiye sahip olan var mı acaba? 29.05 tarihinde envanter testini tamamladım fakat hala herhangi bir dönüş olmadı ingilizce mülakatıyla alakalı.
Kişisel olarak alfabetik bir sıralama yaptıklarını düşünüyorum.

bu aşamaya kadar gelip envanterden elenme korkusu var açıkçası :D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.