Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bayramdan sonra belki bir ihtimal diyeceğim ama o da kesin değil. Benim umudum pek kalmadı açıkçası. Mail bana geldi bu arada ama sizinki gibi olumlu vs. ibaresi yer almıyor. Ne olumlu ne olumsuz herhangi bir bilgi de yok. Ne diyeyim artık kısmet..
Bayramdan sonra belki bir ihtimal diyeceğim ama o da kesin değil. Benim umudum pek kalmadı açıkçası. Mail bana geldi bu arada ama sizinki gibi olumlu vs. ibaresi yer almıyor. Ne olumlu ne olumsuz herhangi bir bilgi de yok. Ne diyeyim artık kısmet..
Oyle demeyin ya ben biriyle daha konustum ayni bizim basimiza gelen gelmis onun da basina askiya alip tekrar iletisime gecmekten memnuniyet duyariz demisler sonra donmusler cagirmislar simdi thyde calisiyor. Su savas falan bitse yakit fiyatlari duşse bi de yaz sezonu turizm falan iyice acilsa cagirirlar gibime geliyor yani 2 aya falan insallah cagirirlar
Oyle demeyin ya ben biriyle daha konustum ayni bizim basimiza gelen gelmis onun da basina askiya alip tekrar iletisime gecmekten memnuniyet duyariz demisler sonra donmusler cagirmislar simdi thyde calisiyor. Su savas falan bitse yakit fiyatlari duşse bi de yaz sezonu turizm falan iyice acilsa cagirirlar gibime geliyor yani 2 aya falan insallah cagirirlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.