Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence mülakat yapılmaz neden yapılsın ki zaten mailde olumlu demişler resmi iş teklifi gönderemeyeceklerini belirtmişler süreç düzelince de sizinle tekrar iletişime geçmekten memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isteriz demişler o yüzden yapmazlar diye düşünüyorum size de aynı mail gelmedi mi? ve bi de zaten mülakat uzun ve çok stresli bir süreç ben tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum ::((
Evet evet ama ben belki en azindan online tekrar bi görüşme falan yaparlar mı acaba diye bir düşündüm umarım yapmazlar çünkü dediğiniz gibi ben de aynı stresi tekrar yaşamak istemem
Evet evet ama ben belki en azindan online tekrar bi görüşme falan yaparlar mı acaba diye bir düşündüm umarım yapmazlar çünkü dediğiniz gibi ben de aynı stresi tekrar yaşamak istemem
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.