Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
3 Nis 2026
11
2
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba umarım süreç herkesin dilediği gibi olur. Fakat aklıma takılan bir durum var bilen bir arkadaşım varsa eğer sormak istedim. Kurul mülakatından 1 gün sonra veya aynı günde ya da süre farketmeksizin referans maili alıp süreç hakkında bilgisi olan var mı? Referans maili sanırsam tam olarak olumlu olduğu anlamına gelmiyormuş bu yüzden bilgi almak istedim. Sevgiler :)

Bildiğim kadarıyla sadece olumlu olanlara referans maili gönderiliyor, ama forumda birkaç kişinin referans kısmından sonra elendiğini de okudum. Benim de kafam karıştı. Ben yakın zamanda referans maili aldım ve şuan dönüş beklemekteyim.

Anladım siz peki ne zaman girmiştiniz mülakata? Acaba neye göre elediler referanstan sonra çok kafa karıştırıcı gerçekten içime kurt düşüyor açıkçası.

Bildiğim kadarıyla sadece olumlu olanlara referans maili gönderiliyor, ama forumda birkaç kişinin referans kısmından sonra elendiğini de okudum. Benim de kafam karıştı. Ben yakın zamanda referans maili aldım ve şuan dönüş beklemekteyim.
Ben de aynı durumdayım. Referans maili ne zaman gelmişti size?

Arkadaşlar peki bu herkeste mi böyle nasıl olacak bizim süreç ben anlayamadım gerçekten :D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.