Herkes olumlu olduğunu yazmış..bende olumlu diye bişey yazmiyr.surecinizi mevcut koşullardan dolayı ilertemiyrirz katilimizdn dolayı tşk edrz başarılar vsMerhaba, bana hiç bir şekilde mail gelmedi onu söylemiştim ama size farklı bir mail mi geldi?
Herkes olumlu olduğunu yazmış..bende olumlu diye bişey yazmiyr.surecinizi mevcut koşullardan dolayı ilertemiyrirz katilimizdn dolayı tşk edrz başarılar vsMerhaba, bana hiç bir şekilde mail gelmedi onu söylemiştim ama size farklı bir mail mi geldi?
K.bakmayin akşam rahatszdim eksik yazmışım.gec gördüm..bende "olumlu ama askıya alındı iptal etmişler " gibi yazıları okuyunca şaşırdım..yani olumlu anlamında bir cümle yok benim mevcut koşullardan dolayı süreç şimdilik iptal vsValla umarım öyledir ben de şok geçirdim oturup ağlayacaktım
Anladım bize olumlu olduğunu ancak kosullardan kaynaklı iş teklifi yapamayacaklarını bildirmişlerK.bakmayin akşam rahatszdim eksik yazmışım.gec gördüm..bende "olumlu ama askıya alındı iptal etmişler " gibi yazıları okuyunca şaşırdım..yani olumlu anlamında bir cümle yok benim mevcut koşullardan dolayı süreç şimdilik iptal vs
Size gelen mailde bu şekilde yazmıyor mu?Herkes olumlu olduğunu yazmış..bende olumlu diye bişey yazmiyr.surecinizi mevcut koşullardan dolayı ilertemiyrirz katilimizdn dolayı tşk edrz başarılar vs
Herkes olumlu olduğunu yazmış..bende olumlu diye bişey yazmiyr.surecinizi mevcut koşullardan dolayı ilertemiyrirz katilimizdn dolayı tşk edrz başarılar vs
Acaba mail mi atsanızİşin ilginç yanı bana hala daha mail gelmedi ne sizin gibi ne de olumlu yazan vs. şaşkınlık içindeyim..
Maalesef ..benden referans almadıkları için mi acaba anlam veremedim.Size gelen mailde bu şekilde yazmıyor mu?
“Tarafınızla yürütülen değerlendirme süreci olumlu sonuçlanmış olmasına rağmen, mevcut operasyonel koşullar ve bölgesel gelişmeler nedeniyle şirketimiz kabin memuru alımlarını geçici olarak askıya alma kararı almıştır.
Bu nedenle, şu aşamada tarafınıza resmi bir iş teklifi iletemediğimizi üzülerek belirtmek isteriz.”
Belkide size ilerleyen zamanda işe alımlar başlayınca size iş teklifi gelecek ,o yüzden bitirmiyorlar sürecinizi kimbilir .( birde butarafdan düşünün)İşin ilginç yanı bana hala daha mail gelmedi ne sizin gibi ne de olumlu yazan vs. şaşkınlık içindeyim..
Hala bir dönüş yapmadılar mı size?Maalesef ..benden referans almadıkları için mi acaba anlam veremedim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.