Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba, bana hiç bir şekilde mail gelmedi onu söylemiştim ama size farklı bir mail mi geldi?
Herkes olumlu olduğunu yazmış..bende olumlu diye bişey yazmiyr.surecinizi mevcut koşullardan dolayı ilertemiyrirz katilimizdn dolayı tşk edrz başarılar vs

Valla umarım öyledir ben de şok geçirdim oturup ağlayacaktım
K.bakmayin akşam rahatszdim eksik yazmışım.gec gördüm..bende "olumlu ama askıya alındı iptal etmişler " gibi yazıları okuyunca şaşırdım..yani olumlu anlamında bir cümle yok benim mevcut koşullardan dolayı süreç şimdilik iptal vs

K.bakmayin akşam rahatszdim eksik yazmışım.gec gördüm..bende "olumlu ama askıya alındı iptal etmişler " gibi yazıları okuyunca şaşırdım..yani olumlu anlamında bir cümle yok benim mevcut koşullardan dolayı süreç şimdilik iptal vs
Anladım bize olumlu olduğunu ancak kosullardan kaynaklı iş teklifi yapamayacaklarını bildirmişler

• Like
Tepkiler: basillicin
Herkes olumlu olduğunu yazmış..bende olumlu diye bişey yazmiyr.surecinizi mevcut koşullardan dolayı ilertemiyrirz katilimizdn dolayı tşk edrz başarılar vs
Size gelen mailde bu şekilde yazmıyor mu?

“Tarafınızla yürütülen değerlendirme süreci olumlu sonuçlanmış olmasına rağmen, mevcut operasyonel koşullar ve bölgesel gelişmeler nedeniyle şirketimiz kabin memuru alımlarını geçici olarak askıya alma kararı almıştır.

Bu nedenle, şu aşamada tarafınıza resmi bir iş teklifi iletemediğimizi üzülerek belirtmek isteriz.”

İşin ilginç yanı bana hala daha mail gelmedi ne sizin gibi ne de olumlu yazan vs. şaşkınlık içindeyim..

Size gelen mailde bu şekilde yazmıyor mu?

“Tarafınızla yürütülen değerlendirme süreci olumlu sonuçlanmış olmasına rağmen, mevcut operasyonel koşullar ve bölgesel gelişmeler nedeniyle şirketimiz kabin memuru alımlarını geçici olarak askıya alma kararı almıştır.

Bu nedenle, şu aşamada tarafınıza resmi bir iş teklifi iletemediğimizi üzülerek belirtmek isteriz.”
Maalesef ..benden referans almadıkları için mi acaba anlam veremedim.

İşin ilginç yanı bana hala daha mail gelmedi ne sizin gibi ne de olumlu yazan vs. şaşkınlık içindeyim..
Belkide size ilerleyen zamanda işe alımlar başlayınca size iş teklifi gelecek ,o yüzden bitirmiyorlar sürecinizi kimbilir .( birde butarafdan düşünün)

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.