Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sizin mesajınızı yeni görüyorum ya gerçekten çok üzüldüm. Size neden dönüş yapılmadı ki acaba
İnanın ki hiç bilmiyorum. Olumsuz mu oldu diye düşünmeye başladım ama bana da referans maili gelmişti çok ilginç hiç bir şey anlayamadım gerçekten sebebini de bilmiyorum inanılmaz moralim bozuldu.

• Sad
Tepkiler: basillicin
bana da olumlu ama bölgesel sebepler vsvs diye mail geldi. Yakıt fiyatları en büyük sebep diye düşünüyorum. Ama yani çok uzun süre bu durum devam etmez bence. Çünkü 1 ay önce çalışana ihtiyaçları vardı ilan açıktı görüşmeler devam ediyordu. Şimdi bu şekilde bir bekleme yaşansa bile sezonla birlikte ihtiyaç büyüyecektir. Herkese hayırlı olsun şimdi en azından içimiz daha rahat bekleyeceğiz 😑

bana da olumlu ama bölgesel sebepler vsvs diye mail geldi. Yakıt fiyatları en büyük sebep diye düşünüyorum. Ama yani çok uzun süre bu durum devam etmez bence. Çünkü 1 ay önce çalışana ihtiyaçları vardı ilan açıktı görüşmeler devam ediyordu. Şimdi bu şekilde bir bekleme yaşansa bile sezonla birlikte ihtiyaç büyüyecektir. Herkese hayırlı olsun şimdi en azından içimiz daha rahat bekleyeceğiz 😑
Aynen öyle bunu bir bitiş değil başlangıç olarak düşünelim her şey yoluna girdiğinde bizlerle devam edecekler mailde de belirtmişler…

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.