Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Akıbetimiz ne olacak sizce? Fikirleriniz var mı acaba?

Bayramdan sonra belki bir ihtimal diyeceğim ama o da kesin değil. Benim umudum pek kalmadı açıkçası. Mail bana geldi bu arada ama sizinki gibi olumlu vs. ibaresi yer almıyor. Ne olumlu ne olumsuz herhangi bir bilgi de yok. Ne diyeyim artık kısmet..

• Like
Tepkiler: kelyz
Bayramdan sonra belki bir ihtimal diyeceğim ama o da kesin değil. Benim umudum pek kalmadı açıkçası. Mail bana geldi bu arada ama sizinki gibi olumlu vs. ibaresi yer almıyor. Ne olumlu ne olumsuz herhangi bir bilgi de yok. Ne diyeyim artık kısmet..
Ben de size mail gelip gelmediğini merak ediyordum. Hayırlısı diyelim.. Ben de yakın bir gelecekte dönüş olacağını pek zannetmiyorum malesef

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.