Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Kardeşim sisteme az çok hakim değilsin belli ki kalkıp bana burada atıp tutanlara inanmayın deme burada kaç tane arkadaşımız var bu sektörde kalkıp onu yarıştırıcak değilim 10 senelik çalışanları da bırakın da sizin hakim olmadığınız kadar hakim olsunlar şirketlerine onlar nereden bilecekmiş diyosunuz eldeki verilere göre arkadaşın karşılaştığı km arkadaşın bu mantıklı yorumları yapması olağan olsa gerek. Burada kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor kalkıp inşallah açılmaz diyen kimse de yok herkesin isteği umudu açılması doğrultusunda ama kendi istek ve Umutlarınızla örtüşmeyen şeyleri söyleyince de kalkıp burada sallıyo negatif basıyo deyip milleti de zan altında bırakmayın. Biliyorsunuz havacılıkta her türlü görüşe ve eleştiriye açık olmak gerek iyi beklemeler dilerim size :)))
Aradan 4 gün geçti hala bir şeyleri sindiremiyorsun sanırım. Gelip burda yarısı doğru yarısı yalan bilgi veriyorsun sonra ağzının payını alınca çekiliyorsun amacın tartışma aramaksa devam et sektörle alakalı en ufak alakan yok tek amacın derdine ortak aramak burda

Kardeşim sisteme az çok hakim değilsin belli ki kalkıp bana burada atıp tutanlara inanmayın deme burada kaç tane arkadaşımız var bu sektörde kalkıp onu yarıştırıcak değilim 10 senelik çalışanları da bırakın da sizin hakim olmadığınız kadar hakim olsunlar şirketlerine onlar nereden bilecekmiş diyosunuz eldeki verilere göre arkadaşın karşılaştığı km arkadaşın bu mantıklı yorumları yapması olağan olsa gerek. Burada kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor kalkıp inşallah açılmaz diyen kimse de yok herkesin isteği umudu açılması doğrultusunda ama kendi istek ve Umutlarınızla örtüşmeyen şeyleri söyleyince de kalkıp burada sallıyo negatif basıyo deyip milleti de zan altında bırakmayın. Biliyorsunuz havacılıkta her türlü görüşe ve eleştiriye açık olmak gerek iyi beklemeler dilerim size :)))
Bekliyoruz zaten kimse thy bina kapısına dayanıp bizi istihdam edin diye protesto yapmıyor😂 fikirlerimizi paylaşıp bizde sizin gibi yorum yapıyoruz ama siz pozitif yorumları fazla optimist olarak adlandırıyorsunuz ve kendi düşüncelerinizi savunuyorsunuz fikirlerinizi paylaşabilirsiniz ama insanların yorumlarını küçümser bir yerden hani öylemişte böyleymişte demeden haklılık kanıtlama çabasına girmenize gerek yok size de iyi ilan beklemeler

• Like
Tepkiler: ultraviolence
bu durum benim canımı aşırı sıktığı için sürekli kabin memuru görüyorum ve içimden sormak geliyordu ama insanaları rahtsız etmemek adına adım atmamıştım bugüne kadar bugün artık son noktaaalarımdayım çünkü benimde hayallerim var ve sabırsızlanıyorum bu yüzden daynmayıp gidip konuştum bu km nin sadece herkes gibi alım olmaycağını söyledi evet ama ben konuştukça bazı konularda eksik olduğunu anladım zaten son açılan 2 sene hizmet sektörü deneyimli olandan doğru düzgün haberi bile yoktu sanki vurucu cümle şuydu yedekleri unutmazlar yani kısacası zaman a kaldık herşey normalleştikçe önümüzü göreceğiz buray hergün ziyaret ediyorum belki birinden bir bilgi alabilirim diye bu olayıda paylaşmak istedim sadece bu kimse insanların hayllerinden umutlarından kendine ekmek çıkarmasın gerçekten zor bir durum iş arkaadaşlkarım gözümün önünde tk ya geçti bu nasıl geçti dediklerim bile oldu şimdi elimde hergün sarılacğım bir umut var hergün bugün bir haber varmı diye tekrar tekrar bakıyorum heryere thy logosu olan her haber durumu didik didik inceliyorum :)

Benim teyzemin oğlu thyde müdürdü geçenlerde Pegasus’a geçti onu aradım evet savaştan dolayı alım durduruldu fakat çok büyük bir sıkışıklık olduğunu söyledi o yüzden operasyonu rahatlatmak adına ben yakın tarihte bir alım bekliyorum

bu durum benim canımı aşırı sıktığı için sürekli kabin memuru görüyorum ve içimden sormak geliyordu ama insanaları rahtsız etmemek adına adım atmamıştım bugüne kadar bugün artık son noktaaalarımdayım çünkü benimde hayallerim var ve sabırsızlanıyorum bu yüzden daynmayıp gidip konuştum bu km nin sadece herkes gibi alım olmaycağını söyledi evet ama ben konuştukça bazı konularda eksik olduğunu anladım zaten son açılan 2 sene hizmet sektörü deneyimli olandan doğru düzgün haberi bile yoktu sanki vurucu cümle şuydu yedekleri unutmazlar yani kısacası zaman a kaldık herşey normalleştikçe önümüzü göreceğiz buray hergün ziyaret ediyorum belki birinden bir bilgi alabilirim diye bu olayıda paylaşmak istedim sadece bu kimse insanların hayllerinden umutlarından kendine ekmek çıkarmasın gerçekten zor bir durum iş arkaadaşlkarım gözümün önünde tk ya geçti bu nasıl geçti dediklerim bile oldu şimdi elimde hergün sarılacğım bir umut var hergün bugün bir haber varmı diye tekrar tekrar bakıyorum heryere thy logosu olan her haber durumu didik didik inceliyorum :)
O kadar aynı durumdayız ki sizi çok iyi anlıyorum bende çok istiyorum bir an önce süreçleri tamamlayabilmek ve bu şirketin bir parçası olmak ama kabin memuru alımı gerçekten de bilemez önden onlara bir haber gitmiyor ancak şöyle bilebilir verimlilik sürecinin bittiğine dair mail alırsa bilebilir kendinizi umutsuzluğa kaptırmayın bu süreçte thy nin durması tamamen belirli bir süreliğine planlarını geriye atacak değil hamile kalanı hasta olanı istifa edeni evleneni izne ayrılanı vs iş ortamında doğal seleksiyon dediğimiz şekilde şirkette her türlü bir boşluk oluşacak koskaca 16bin kişi yeni uçaklar gelcek (hali hazırda motor sorunu olup hangarda yatan uçaklarda var bu da bir sorun bu arada arkadaşlar) buna rağmen planlı bir şekilde uçak gelicek bir plan yapılacak sonrasında quarter sonu değerlendirmeler yapılacak veya acil bir ihtiyaç olacak o havuz bir şekilde azalacak ya da istihdam olacak ama gidip bit pazar araştırması yaparsanız görüceksiniz luftansa bu sene zararla kapatmasına rağmen planlarında değişikliğe gitmedi Emiratesi keza aynı şekilde dev bir alım planı var yine bu şirketler aynı pazardalar biz çalışan gözüyle bakıyoruz ama işin stratejik kısmı çok farklı Thy de bu şirketlerin klasmanında koskacaman bir şirket ve planları var geleceğe dair her an o planlar istihdama yönelebilir ve büyük bir alım dahi olabilir ben buna bu açıdan bakmaya başladım artık ve içim bir nebzede olsa rahat

Bazı karamsar insanlar dertlerine ortak aradıkları için muhtemelen sadece olumsuz şeyleri hatta hiç olmayan durumları gelip varmış gibi anlatıyorlar ama alımların tam olarak şuan yaşanan durumla alakası yok çünkü bir hat kapatılırken başka bir hatta frekans artışına gidiliyor bu da kabin memuru eksiğiyle yapılamaz. Ayrıca mevcut istihdam sayısını koruyacağız dediler çıkanların yerine bir giriş olucak

• Like
Tepkiler: kittycatlover
aslında bahsetmeyi unuttum o konu hakkındad konuştuk çıkanlar emekliye ayrılanlar vs şeklinde sordum eksiklik olmaz mı diye o da dediki senede 150-200 kişi anca dedi

aslında bahsetmeyi unuttum o konu hakkındad konuştuk çıkanlar emekliye ayrılanlar vs şeklinde sordum eksiklik olmaz mı diye o da dediki senede 150-200 kişi anca dedi
O kadar iyi bilemez izinlerle vs total düşününce 150-200 çok az ilk quarter bile bi kısım insan azalmıştı kanısı çürüyor bu durumda size dediğim gibi sektörün içinde çalışan da bizim gibi maks tahmin yürütüyor gözlem yaparak işin içeriğini tam bilemeyiz hiçbirimiz
O kadar az olduğunu sanmıyorum ya. Bayramdan sonra kuzenin ik yı arayacak alım tarihini öğrenmek için size de haber veririm
Çok seviniriz güzel haberler alırız umarım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.