Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
emirates te ilanlar devam ediyor operasyon büyüyor keza savaşın dibinde olan hatta içinde olan dubai olmasına rağmen ayrıca arkadaşlar operasyonun sürdürülmesi açısından alım yapılacaktır diye düşünüyorum çıkanlar emekli olanlar , yeni destinasyonlar , uçaklar vs ve şunuda ekliyeyim personel alınıp çıkarılabilen birşeydir eğer şirket küçülürse gerektiği kadar da personelini çıkarır şirketin şu sıralar alım yapması sanki şirketi batıracakmış gibi düşünülüyor alt tarafı 300-500 personel alacak

emirates te ilanlar devam ediyor operasyon büyüyor keza savaşın dibinde olan hatta içinde olan dubai olmasına rağmen ayrıca arkadaşlar operasyonun sürdürülmesi açısından alım yapılacaktır diye düşünüyorum çıkanlar emekli olanlar , yeni destinasyonlar , uçaklar vs ve şunuda ekliyeyim personel alınıp çıkarılabilen birşeydir eğer şirket küçülürse gerektiği kadar da personelini çıkarır şirketin şu sıralar alım yapması sanki şirketi batıracakmış gibi düşünülüyor alt tarafı 300-500 personel alacak
Sektöre ne kadar hakimsiniz sektör içinden tanıdığınız insanlar var mı bilmiyorum ama körfez ülkeleri havayollarının ilan açmaları petrolü zaten kendileri ürettikleri için minimum hasarla çıkacak olmalarından kaynaklı ve tkda şu an bi kısım kabin memurlarına ücretsiz izin verilirken geri kalan kısım da maksimum saatte çalıştırılıyor. O yüzden haziranda açılır demek çok optimist bir yaklaşım. Ortada sonunda ne olacağı belli olmayan bir kriz var eğer gündemi takip ediyorsanız zaten gün ve gün nelerin değişebileceğini anlıyorsunuzdur. Tabi ki kriz bitene kadar havayolları böyle devam eder demiyorum ama en azından yaz sezonunu anlatıp yeni kriz planlaması yapılana kadar ben ilan beklemiyorum.

Sektöre ne kadar hakimsiniz sektör içinden tanıdığınız insanlar var mı bilmiyorum ama körfez ülkeleri havayollarının ilan açmaları petrolü zaten kendileri ürettikleri için minimum hasarla çıkacak olmalarından kaynaklı ve tkda şu an bi kısım kabin memurlarına ücretsiz izin verilirken geri kalan kısım da maksimum saatte çalıştırılıyor. O yüzden haziranda açılır demek çok optimist bir yaklaşım. Ortada sonunda ne olacağı belli olmayan bir kriz var eğer gündemi takip ediyorsanız zaten gün ve gün nelerin değişebileceğini anlıyorsunuzdur. Tabi ki kriz bitene kadar havayolları böyle devam eder demiyorum ama en azından yaz sezonunu anlatıp yeni kriz planlaması yapılana kadar ben ilan beklemiyorum.
Arkadaşlar gerçekten bu işi sadece petrole indirgemişsiniz vallahi sorun sanki sadece petrol adamların dünya kadar petrolü olsun bir füzeye bakar günlerce ülkelerinde ya gınlar çıkartırlar ayrıca adamların ülkesini bombalıyolar ve yarın yeniden bombalayabilirler siviller dahil özür dileyerek söylüyorum hala dubainin petrolü var diyorsunuz bu SAVAŞ bu adı üstünde ne kadar peyrolün var bakmazlar iki bomba atarlar petrolü kullanacak mecalin kalmaz , suriyeninde petrolleri vardı hey gidi suriye hey , venezuellanında var kim kullanıyor peki ? Siz bence savaş ı televizyonda görüp o dronları füzeleri oyundakiler gibi sandınız bugün savaş çıkınca adam akıllı suyu olmayan yicek stok u sınırlı olan dubaide petrol içerler artık sonuçta petrol var bu işi. Ayrıca iş konusuna gelirsek yer hizmetlerinden çalışıyorum ayrıca amacım burda hayal satmak yada insanlara masal anlatmak değil mantık çerçevesinde olan durumu yorumluyorum

Arkadaşlar gerçekten bu işi sadece petrole indirgemişsiniz vallahi sorun sanki sadece petrol adamların dünya kadar petrolü olsun bir füzeye bakar günlerce ülkelerinde ya gınlar çıkartırlar ayrıca adamların ülkesini bombalıyolar ve yarın yeniden bombalayabilirler siviller dahil özür dileyerek söylüyorum hala dubainin petrolü var diyorsunuz bu SAVAŞ bu adı üstünde ne kadar peyrolün var bakmazlar iki bomba atarlar petrolü kullanacak mecalin kalmaz , suriyeninde petrolleri vardı hey gidi suriye hey , venezuellanında var kim kullanıyor peki ? Siz bence savaş ı televizyonda görüp o dronları füzeleri oyundakiler gibi sandınız bugün savaş çıkınca adam akıllı suyu olmayan yicek stok u sınırlı olan dubaide petrol içerler artık sonuçta petrol var bu işi. Ayrıca iş konusuna gelirsek yer hizmetlerinden çalışıyorum ayrıca amacım burda hayal satmak yada insanlara masal anlatmak değil mantık çerçevesinde olan durumu yorumluyorum
Kardeşim sen benim ne anlatmaya çalıştığımı anlamamakta ısrarcısın konuyu gereksiz yerlere çekmenin bi anlamı yok mantık çerçevesinde bakmaya davet ediyorum seni tabi neye inanıp inanmayacağın yine sana kalmış da kalkıp bana televizyonlarda görüp oyun sanmışsınız demeden önce kendi düşünme biçimini sorgula bence

Kardeşim sen benim ne anlatmaya çalıştığımı anlamamakta ısrarcısın konuyu gereksiz yerlere çekmenin bi anlamı yok mantık çerçevesinde bakmaya davet ediyorum seni tabi neye inanıp inanmayacağın yine sana kalmış da kalkıp bana televizyonlarda görüp oyun sanmışsınız demeden önce kendi düşünme biçimini sorgula bence
Ha ayrıca sektörü tiktokdan takip etmen de ayrıca bi komik

Peki Sen neden bu kadar ısrarcısın negatif durumları kanıtlama amacınla evet bazı belirsizler var fakat parasız izine çıkanı ben niye hiç duymadım ya da 616 kişilik boşluğun doldurulacağından haberin yok sanırım

Ha ayrıca sektörü tiktokdan takip etmen de ayrıca bi komik
Ayrıca kokpitle mi ilgileniyorsun kabinle mi anlamadım ikisi birbirinden farklı varsayımlarla gelmişsin. Önümüz belirsiz buna katılıyorum fakat ne haziran olur diyebilirim ne de senin gibi yaz sonuna kadar olmaz diyebilirim nerden biliyorsun da konuşuyorsun. Ek olarak bunu ik planlamacısı bile bilemez çünkü sürekli her şey değişebiliyor havacılık çok belirsiz bir yer. Bir hat kapatılıyor başka bir hatta frekans artışına gidiliyor uçaklar yerde değil ve parasız izine çıkan kabin memuru yok

Şunu da söyliyim Sektöre hakim olan birisi her şeyin anında değişebileceğini bilmeli. Kabin memuru ihtiyacı da sezonluk değil uzun vadeli durumlarla belirlenir kısacası bugüne odaklanılmaz. Yakıt fiyatı da bir şirketin Kabin memuru sayısından ziyade bilet fiyatlarını ilgilendirir. En fazla şu olur Fazla kabin memuruna sahip olmak yerine mevcut sayıyı koruyacağız diyebilirler bu da emekli olanların amirliğe geçenlerin vs yerine küçük de olsa alım yapacağız anlamına gelir.

Sizin sektör içinden tanıdığınız çok sanırım kaynağı belirsiz bir şekilde sürekli aynı cümleyi yazıyosunuz "ücretsiz izin, maksimum saat" fakat bunlar dönemlik operasyonel dengeleme için yapılan şeyler, tek başına ilan açılmayacağı anlamına gelmiyor.
Ayrıca izine gönderilen bir uçuş ekibine dair de hiçbir kaynak duymadık, bu "izin ve max saat " olayı nerden çıktı çözemiyorum?
Havacılıkta personel ihtiyacı filo planlaması, yeni uçak teslimleri, emeklilikler, ayrılan personeller ile yönetiliyor. Siz tamamen bireysel yorumunuzu dayatırken bir başkasına "sektörü tiktoktan takip ediyorsun " demeniz çok mantıklı sanırım :D
Daimi olarak körfez havayollarının petrol kaynağı vurgusu bir o kadar altı boş. Bu adamların ülkesine, hava sahasına açık bir saldırı var. Petrol zenginleri olmaları daimi olarak bir tehdit içinde olduğunu göstermiyor. Hava sahaları tamamen tehlike içinde olsa dahi operasyonları devam ediyorum. İnsanlar burda objektif bir sonuça varmaya çalışırken subjektif olumsuz basan yorumlarınızı kendinize saklayın <3

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.