Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ya arkadaşlar kabin memuru şirketin alım yapıp yapmayacağını bilemez alım tamamen ik nın işi şirketin büyümesi uçak destinasyon sayısı vs bunlarla ilgili hepimizin bir fikri var zaten benimde çalışan kabin memuru arkadaşım var ama sadece ona bakarak anlamam mümkün değil alım olup olmayacağını ayriyeten 1000 kadro fazlasını şirketteki kabin memuru bilemez onlara daha yeni mail gittiği yeni personel alımı kısmıda vardı verimlilik ile ilgili mailde bu süreçte thy alımları thy nin bu seneki planlarına devam etmesi kararına bağlı olur çünkü istihdamda bir büyüme planında yapılıyor ve yedekler istihdamdan bağımsız da çağrılabilir bence bu yazı sakince bekleyerek geçirelim durumlar iyiye gidecek diğer şirketler zararlarına rağmen büyümek için planlarına devam ediyor thy sadece geciktirecek koskaca şirket km nin dediği mantıkla hareket etmez bir sürü plan programla ince ince düşünerek yapıyorlar alımları önünü gördüğü an thy yeni alım açar bir sürü uçak aldı 2033e kadar planı var mutlaka seyri o tarafa döner yıl sonuna doğruda savaş yakıt netleşir bizi de mağdur etmezler bu covid gibü bir şey değil
Bu bahsettiğiniz mail nesir verimlilik ile ilgili olan

Bu bahsettiğiniz mail nesir verimlilik ile ilgili olan
Kabin memurları dahil herkese verimlilik odaklı bir sürece girdiklerine dair mail gitti nisanda dış kaynak ve yeni personel alımı bu verimlilik sürecinde olmayacak tarzında şeyler vardı ama hürmüz kapalıydı ve o sıra iran abd ateşkes vs hiçbir şey yapmamıştı yakıt fiyatları ve kapalı hava sahaları yüzünden şirketler zarar yapıyordu hala yakıt yüksek ama hayat normale çok hızlı dönecek dünya kupası var yaz geldi savaş bitti gibi yılın 2. Çeyreği ve 3. Çeyreği yoğun sezon bu sezona bağlı şirket planlamasını gözden geçirir gerekirse alımda yapar o yüzden sakin sakin bekleyin göreceksiniz her şey yavaş yavaş normale dönecek

• Like
Tepkiler: Burak4
Merhaba arkadaşlar bugün havalimanı metrosunda karşılaştığım bir tk kabin memuru ile ettiğim sohbeti paylaşmak istedim. Kendisene alım ile ilgili sorular sordum o da bu sene alımın zor olduğunu frekans arttıramadıklarını 1.000 civarı fazla kadrolarının olduğunu normalde bu sezonda izin verilmezken isteyen personele ücretsi izin talebinde bulunanları veriliyormuş ilan olmaz gibi bu durumda ama yedekler için net birşey söylemedi sadece sizi unutmazlar dedi bu biraz beni unutlandırdı ama yinede genel olarak sohbetimiz alım olmıyacağı olursa da süpriz olabileceği yönündeydi bu sohbeti paylaşmak istedim bunları kendisi söyledi ama bu şekilde olacağı anlamına da gelmez sonuçta karar mercihi kendisi değil sonuçta
Merhaba arkadaşlar bugün havalimanı metrosunda karşılaştığım bir tk kabin memuru ile ettiğim sohbeti paylaşmak istedim. Kendisene alım ile ilgili sorular sordum o da bu sene alımın zor olduğunu frekans arttıramadıklarını 1.000 civarı fazla kadrolarının olduğunu normalde bu sezonda izin verilmezken isteyen personele ücretsi izin talebinde bulunanları veriliyormuş ilan olmaz gibi bu durumda ama yedekler için net birşey söylemedi sadece sizi unutmazlar dedi bu biraz beni unutlandırdı ama yinede genel olarak sohbetimiz alım olmıyacağı olursa da süpriz olabileceği yönündeydi bu sohbeti paylaşmak istedim bunları kendisi söyledi ama bu şekilde olacağı anlamına da gelmez sonuçta karar mercihi kendisi değil sonuçta
:) nereden çıkartıyormuşuz ücretsiz izni :)))

İsteyenler alıyormuş siz söylediğinizde şirket sanki onları ücretsiz izne çıkartıyormuş gibi söylemiştiniz ayriyeten bitmedi mi bu konu ya daha 😂
İsteyenler alıyormuş siz söylediğinizde şirket sanki onları ücretsiz izne çıkartıyormuş gibi söylemiştiniz ayriyeten bitmedi mi bu konu ya daha 😂
Bir tanesi de telegramda eğitimler iptal edildi adaylar evlerine yollandı diyordu bu tarz atıp tutanlara anlam veremiyorum 😂

Bu arada 1000 tane kabin memuru fazlası zaten olması gereken bu çünkü uzun hat var yatı var her zaman şirketler fazladan memuru olsun ister öteki türlü her şey olabilir ve operasyonun verimli sürdürülmesi adına alt sınırın üstünde sayıya sahip olmak isterler şuan 16 bin memur var bu sayıyı isteseler 20 bin de yapabilirler 14 bin de. Ayrıca Thy gelecek odaklı bir şirket dolayısıyla memurlarının 2033te tecrübeli olmasını ister

Bir tanesi de telegramda eğitimler iptal edildi adaylar evlerine yollandı diyordu bu tarz atıp tutanlara anlam veremiyorum 😂
Kardeşim sisteme az çok hakim değilsin belli ki kalkıp bana burada atıp tutanlara inanmayın deme burada kaç tane arkadaşımız var bu sektörde kalkıp onu yarıştırıcak değilim 10 senelik çalışanları da bırakın da sizin hakim olmadığınız kadar hakim olsunlar şirketlerine onlar nereden bilecekmiş diyosunuz eldeki verilere göre arkadaşın karşılaştığı km arkadaşın bu mantıklı yorumları yapması olağan olsa gerek. Burada kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor kalkıp inşallah açılmaz diyen kimse de yok herkesin isteği umudu açılması doğrultusunda ama kendi istek ve Umutlarınızla örtüşmeyen şeyleri söyleyince de kalkıp burada sallıyo negatif basıyo deyip milleti de zan altında bırakmayın. Biliyorsunuz havacılıkta her türlü görüşe ve eleştiriye açık olmak gerek iyi beklemeler dilerim size :)))

Kardeşim sisteme az çok hakim değilsin belli ki kalkıp bana burada atıp tutanlara inanmayın deme burada kaç tane arkadaşımız var bu sektörde kalkıp onu yarıştırıcak değilim 10 senelik çalışanları da bırakın da sizin hakim olmadığınız kadar hakim olsunlar şirketlerine onlar nereden bilecekmiş diyosunuz eldeki verilere göre arkadaşın karşılaştığı km arkadaşın bu mantıklı yorumları yapması olağan olsa gerek. Burada kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor kalkıp inşallah açılmaz diyen kimse de yok herkesin isteği umudu açılması doğrultusunda ama kendi istek ve Umutlarınızla örtüşmeyen şeyleri söyleyince de kalkıp burada sallıyo negatif basıyo deyip milleti de zan altında bırakmayın. Biliyorsunuz havacılıkta her türlü görüşe ve eleştiriye açık olmak gerek iyi beklemeler dilerim size :)))
Bak bazı yalancılar var onları görünce dayanamıyorum 😂😂 yok atılanlar var yok zorla paralı izin yok eğitimleri iptal edildi falan gerek yok böyle şeylere

Ayrıca senin gibi başka birisiyle karşılaşmadım bu platformda. Burak arkadaşın söylediklerine ben katılıyorum

• Like
Tepkiler: Burak4
Ben bir kabin memurundan duyduğum hiçbir şeye yalan demedim bugüne kadar sen neden bu kadar kafana takıyorsun sana inanmak zorunda değilim bunu anlasan her şey çözülecek

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.