R
rikof
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
teşekkür ederim. Gelir yönetimiHayırlısı olsun, hangi bölüm?
teşekkür ederim. Gelir yönetimiHayırlısı olsun, hangi bölüm?
Hangi departmandı gelir yönetimi mi bide sizde ingilizce var mıydı?Yani 15 dk anca konuştuk konuşmadık. Dediğiniz gibi klasik sorular soruldu. Ek olarak tecrübeme istinaden yorum sordu müdür
Hayırlısı olsun.Dönüşlerle ilgili farklı birşey söylendimi peki?Yani 15 dk anca konuştuk konuşmadık. Dediğiniz gibi klasik sorular soruldu. Ek olarak tecrübeme istinaden yorum sordu müdür
Gelir yönetimi ve ingilizce olmadıHangi departmandı gelir yönetimi mi bide sizde ingilizce var mıydı?
En kısa zamanda dendi sadeceHayırlısı olsun.Dönüşlerle ilgili farklı birşey söylendimi peki?
Mülakat sonrası herhangi bir dönüş almadım ben. @king41 size dönüş sağlandı
Bende dönüş alamadım başka mülakata giren oldumu ?Mülakat sonrası herhangi bir dönüş almadım ben. @king41 size dönüş sağlandı mı?
Gelir yönetimi birimi için mi farklımıydı sizin?Merhaba, yaklasik 2 hafta once mulakata girdim. Hala haber bekliyorum.
Benimki operasyonGelir yönetimi birimi için mi farklımıydı sizin?
Bana da henüz dönüş olmadı, merakla bekliyorum. Uzun süre geri dönüş olmaması olumsuzluk mu ifade ediyor acaba anlamış değilim.Mülakattan sonra dönüş alamadım ben hala 2 hafta oldu gireli en geç 1 ay dediler ama herkes bekliyo heralde
Bilemiyorum kiBana da henüz dönüş olmadı, merakla bekliyorum. Uzun süre geri dönüş olmaması olumsuzluk mu ifade ediyor acaba anlamış değilim.
Başvuru sonrasındahr@ajet.com adresine mail atabilirsiniz arkadaşlar. Ben yazdım uygun bir mülakat takvimi hazırlandıktan sonra dönüş yapacaklarını söylediler.
Süreç bir şekilde ilerliyor alımlar oluyor.
Linkedin de bu alanlarda yeni işe başlayan birkaç kişi görmüştüm, sanırım forumdan kimseye dönüş gelmedi veya gelenler burada değil.
başvuru sonrasında hiç mail gelmedi bana olumlu veya olumsuz olarak yaOnline sınav sonrası dönüşler 1 ay ı geçmemiş ama mülakattan sonra senin dediğin gibi 5 6 hafta sonra dönüş yapılmış ondan dedim ben baktım diğer ilanlara. Olumlu olumsuz olarak sınav sonrası dönüş yapmalarını beklerdim 4 hafta oldu çünkü ve kimsede bu ilan için bir şey yazmamış mail geldi vs gibi
Sİz online sınava girmediniz yani hiç yanlış anlamadıysam böyleyse evet size mail gelmesi lazımdı tabi kibaşvuru sonrasında hiç mail gelmedi bana olumlu veya olumsuz olarak ya