Bize dönüş olmuycak mı yani bence olmaz artık ama kesin bu ilan için mi peki dediğiniz
olumlu yada olumsuz mutlaka dönüş yapıyorlar genelde
tabi bekledikçe olumlu olma ihtimali düşüyor, olumlu olan adaylardan son anda bir sıkıntı olanların yerine bekleyenleri çağırıyorlardır.
ekip tamamlanınca da olumsuz olarak dönüş yapılıyordur.

Bu ilanda mühendislik ve işletme alanlarından alım yapılacağı yazıyordu.

olumlu yada olumsuz mutlaka dönüş yapıyorlar genelde
tabi bekledikçe olumlu olma ihtimali düşüyor, olumlu olan adaylardan son anda bir sıkıntı olanların yerine bekleyenleri çağırıyorlardır.
ekip tamamlanınca da olumsuz olarak dönüş yapılıyordur.

Bu ilanda mühendislik ve işletme alanlarından alım yapılacağı yazıyordu.
Süreç nasıl işleyecek peki?

Arkadaşlar şimdi mail geldi teams mülakatı 30 ocakta yazıyo başka gelen var mı ne sorarlar ingilizce konuşma olur mu

Teşekkür ederim,Havacılık Alanında Kendini Geliştirmek İsteyen Çalışma Arkadaşları ilanı için 1-3 aralıkta online sınava girmiştim o ilan

Ben de o ilana başvurmuştum. Genel bir ilandı ya, bizi hangi departmana çağıracaklar çağıracaklarsa, çok merak ediyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.