Ben de o ilana başvurmuştum. Genel bir ilandı ya, bizi hangi departmana çağıracaklar çağıracaklarsa, çok merak ediyorum.
şimdi gördüm gereksiz postaya gelmiş davet linki bende ajet iş görüşmesi - gelir yönetimi yazıyo başlıkta bakalım neler olucakçok az vakit var elimden geldiğince çalışıcam mülakata

şimdi gördüm gereksiz postaya gelmiş davet linki bende ajet iş görüşmesi - gelir yönetimi yazıyo başlıkta bakalım neler olucakçok az vakit var elimden geldiğince çalışıcam mülakata
Hakkınızda hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim. Sakin olun, kendinize güvenin iyi geçecektir

Online mülakat yapan ilanlar varmıydı giren yani herkes yüz yüze girmiş heralde bilen birisi varsa iyi olurdu @admin sitede bulamadım

Arkadaşlar şimdi mail geldi teams mülakatı 30 ocakta yazıyo başka gelen var mı ne sorarlar ingilizce konuşma olur mu
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bana bir mail gelmedi. Acaba başka gelmeyen arkadaş var mı? Bir de isminizi öğrenebilir miyim? Acaba isim sırasına göre mi geliyor

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bana bir mail gelmedi. Acaba başka gelmeyen arkadaş var mı? Bir de isminizi öğrenebilir miyim? Acaba isim sırasına göre mi geliyor
Teşekkürler hayırlısı bakalım da isminiz hangi harf sizin sınav puanına göredir sanmıyorum ben isme göre değildir ama

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.