Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen bende haber bekliyorum 1-3 aralıkta online ingilizce , genel yetenek ve kişilik envanteri soruları vardı sonra bir dönüş almadım bende diğer ilanlara baktığımda 2 hafta içinde dönüş yapılmış ama bu ilan için olmadı bende mail alan varsa yazarsa iyi olur.
Merhaba, ben de 1 Aralık'ta online sınavları tamamladım fakat henüz olumlu/olumsuz geri dönüş almadım. Siz sınavları tamamladığınızda size tamamladığınıza dair bir mail geldi mi?
Merhaba, ben de 1 Aralık'ta online sınavları tamamladım fakat henüz olumlu/olumsuz geri dönüş almadım. Siz sınavları tamamladığınızda size tamamladığınıza dair bir mail geldi mi?
Sadece ajet hrpeak değerlendirme merkezi listesi bölümünde 'Başvurunuza ait tüm değerlendirmeler başarılı bir şekilde tamamlandı' yazıyo mail gelmedi yani bende.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.