AJET Havacılık Alanında Kendini Geliştirmek İsteyen Çalışma Arkadaşları

• Konbuyu başlatan rikof
  • Başlangıç tarihi
R

rikof

HavaPersonel.Com
Merhabalar,
Online sınavlardan sonra herhangi bir dönüş alan oldu mu? Ya da süreç ile alakalı ik tarafından bilgi alan, bilgilendirilen bir arkadaş?

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar,
Online sınavlardan sonra herhangi bir dönüş alan oldu mu? Ya da süreç ile alakalı ik tarafından bilgi alan, bilgilendirilen bir arkadaş?
Bu ilan mühendis ilanıydı değil mi

M

mahmutekc91

HavaPersonel.Com
Merhabalar,
Online sınav ne zaman gönderildi? Ben de bu ilanı takip ediyorum.

K

king41

HavaPersonel.Com
Online sınav ne zaman gönderildi? Ben de bu ilanı takip ediyorum.
aynen bende haber bekliyorum 1-3 aralıkta online ingilizce , genel yetenek ve kişilik envanteri soruları vardı sonra bir dönüş almadım bende diğer ilanlara baktığımda 2 hafta içinde dönüş yapılmış ama bu ilan için olmadı bende mail alan varsa yazarsa iyi olur.

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
Merhabalar,
Ben de 3 Aralıkta online sınava girmiştim henüz herhangi bir dönüş almadım.

A

aviola

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben de 1 Aralık'ta online sınavları tamamladım fakat henüz olumlu/olumsuz geri dönüş almadım. Siz sınavları tamamladığınızda size tamamladığınıza dair bir mail geldi mi?

K

king41

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben de 1 Aralık'ta online sınavları tamamladım fakat henüz olumlu/olumsuz geri dönüş almadım. Siz sınavları tamamladığınızda size tamamladığınıza dair bir mail geldi mi?
Sadece ajet hrpeak değerlendirme merkezi listesi bölümünde 'Başvurunuza ait tüm değerlendirmeler başarılı bir şekilde tamamlandı' yazıyo mail gelmedi yani bende.

A

aviola

HavaPersonel.Com
Sadece ajet hrpeak değerkendirme merkezi bölümünde sınavlarınızın hepsi başarıyla tamamlanmıştır yazıyo mail gelmedi yani bende
Evet, bende de tam olarak öyle oldu. Sanıyorum ki artık bu haftadan itibaren geri dönüşler başlar yani umarım :)

K

king41

HavaPersonel.Com
Evet, bende de tam olarak öyle oldu. Sanıyorum ki artık bu haftadan itibaren geri dönüşler başlar yani umarım :)
Evet ya bu hafta gelmesi lazım artık olumlu olumsuz bi mail bencede

A

aviola

HavaPersonel.Com
Ingilizce mülakat, olumlu geçerse kurul mülakatı olarak biliyorum ben.

K

king41

HavaPersonel.Com
Bu ilan mühendis ilanıydı değil mi
Admin neden hala mail gelmedi acaba bilgin olabilir diye yazıyorum çünkü ajet tecrübesiz kabin ekibi ilanına baktım sınav sonrası 2 hafta içinde dönüşler gelmiş ve bu ilanda katılımın diğerlerine göre az olucağını sanıyodum aslında

A

aviola

HavaPersonel.Com
Bir gelişme var mı?

K

king41

HavaPersonel.Com
Bana da yapmadılar. Şu an deneyimli ilanındakilerle görüşüyorlarmış.
anladım orda birisi online teams den olmuş mülakatı ama net bilgi vermemiş acaba bizim de online mı olucak yoksa binaya mı gidicez tabi mail gelirse

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
anladım orda birisi online teams den olmuş mülakatı ama net bilgi vermemiş acaba bizim de online mı olucak yoksa binaya mı gidicez tabi mail gelirse
olumsuz olsa dönüş yaparlardı herhalde, belki sınav puanına göre yavaş yavaş çağırmaya başlamışlardır, henüz herşey çok yeni gibi duruyor Ajette. Kabin memuru alımı için bile 5-6 hafta sonra olumlu dönüş alanlar var ve hala dönüş bekleyenler var.

Olumsuzsa da olumsuz olarak dönüş yaparlar inşallah.

K

king41

HavaPersonel.Com
olumsuz olsa dönüş yaparlardı herhalde, belki sınav puanına göre yavaş yavaş çağırmaya başlamışlardır, henüz herşey çok yeni gibi duruyor Ajette. Kabin memuru alımı için bile 5-6 hafta sonra olumlu dönüş alanlar var ve hala dönüş bekleyenler var.

Olumsuzsa da olumsuz olarak dönüş yaparlar inşallah.
Online sınav sonrası dönüşler 1 ay ı geçmemiş ama mülakattan sonra senin dediğin gibi 5 6 hafta sonra dönüş yapılmış ondan dedim ben baktım diğer ilanlara. Olumlu olumsuz olarak sınav sonrası dönüş yapmalarını beklerdim 4 hafta oldu çünkü ve kimsede bu ilan için bir şey yazmamış mail geldi vs gibi

Konuyu okuyanlar;