Merhaba, mülakata girdiniz mi? Umarım iyi geçmiştir, bizi de bilgilendirebilir misiniz?
Evet girdim normal e yakın diyebilirim ing alakalı birşey yoktu normal iş görüşmesi diye düşünebilirsiniz.1 aya kadar sürebildiğini söylediler en geç dönüşlerin.Hayırlı olsun bakalım net bir şey diyemem tabi

Evet girdim normal e yakın diyebilirim ing alakalı birşey yoktu normal iş görüşmesi diye düşünebilirsiniz.1 aya kadar sürebildiğini söylediler en geç dönüşlerin.Hayırlı olsun bakalım net bir şey diyemem tabi
O halde tek bir mülakat olacak. Maaş skalası belirttiler mi gelir yönetimi bölümü için? Hangi başkanlığa bağlı olacakmışsınız?

O halde tek bir mülakat olacak. Maaş skalası belirttiler mi gelir yönetimi bölümü için? Hangi başkanlığa bağlı olacakmışsınız?
Yok beklenti payşıyoruz planlama kısmı için daha çok ama gelir yönetimi bşk. İçin di planlamada olabilir departman bakalım net bişey yok şuan

Ama bu sitede bu ilanla ilgili kişiler yok mülakata girip olumlu olan bilgi için işte 5 6 kişi alındı heralde birisi yazmıştı ama araştırmıştı.Bekliycez bakalım

Hayırlı olsun. İnşallah güzel geçmiştir. İngilizce mülakat yapmadılar mı yani? Sadece türkçe mülakat mı?

• Like
Tepkiler: king41
Hayırlısı olsun hakkınızda teşekkür ederim bilgi için? İnşallah mülakat sırası bizede gelir. Özellikle şunları soruyorlar hazırlanın dediğiniz bir şey var mı acaba
Teşekkür ederim inşallah gelir evet.bilgilerinizi anlatın deneyim, okul yaptığın sayısal vs araç ve programlar gibi çalışmalar gibi bu tarzdaydı benim. Ekstra birşeye çalışın diyeceğim birşey yoktu yani. Bu ilan için 5 10 kişi burda aktif heralde yani kaç kişi var ilan için bilmiyoruz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.