Bu ilan mühendis ilanıydı değil mi
Admin neden hala mail gelmedi acaba bilgin olabilir diye yazıyorum çünkü ajet tecrübesiz kabin ekibi ilanına baktım sınav sonrası 2 hafta içinde dönüşler gelmiş ve bu ilanda katılımın diğerlerine göre az olucağını sanıyodum aslında

anladım orda birisi online teams den olmuş mülakatı ama net bilgi vermemiş acaba bizim de online mı olucak yoksa binaya mı gidicez tabi mail gelirse
olumsuz olsa dönüş yaparlardı herhalde, belki sınav puanına göre yavaş yavaş çağırmaya başlamışlardır, henüz herşey çok yeni gibi duruyor Ajette. Kabin memuru alımı için bile 5-6 hafta sonra olumlu dönüş alanlar var ve hala dönüş bekleyenler var.

Olumsuzsa da olumsuz olarak dönüş yaparlar inşallah.

• Like
Tepkiler: king41
olumsuz olsa dönüş yaparlardı herhalde, belki sınav puanına göre yavaş yavaş çağırmaya başlamışlardır, henüz herşey çok yeni gibi duruyor Ajette. Kabin memuru alımı için bile 5-6 hafta sonra olumlu dönüş alanlar var ve hala dönüş bekleyenler var.

Olumsuzsa da olumsuz olarak dönüş yaparlar inşallah.
Online sınav sonrası dönüşler 1 ay ı geçmemiş ama mülakattan sonra senin dediğin gibi 5 6 hafta sonra dönüş yapılmış ondan dedim ben baktım diğer ilanlara. Olumlu olumsuz olarak sınav sonrası dönüş yapmalarını beklerdim 4 hafta oldu çünkü ve kimsede bu ilan için bir şey yazmamış mail geldi vs gibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.