Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba 2 ay çok kısa bir süre olduğu için yazıp yazmamanız gerektiği konusunda emin değilim ama yazmayı deneyebilirsiniz bir sonrakine nasipse, ya da belki staj tecrüebsi olarak yazabilirsiniz bu pozisyonu çünkü benim görüşümde çok fazla misafirlerle iletişim kurma fırsatı bulmuşsunuz bu size kabin memurluğu için faydalı olur (:
Dijital formda havacılığın yanısıra bu tecrübemi de yazarım birdaha katılacak olursam.

• Like
Tepkiler: artdeco
Merhabalar ben yeni bir meslektaşınız olarak bu işin ne kadar efor gerektirdiğini biliyorum ve sizi takdir ediyorum ama lütfen adayları demotive etmeyin 🙏🏻 THY ve emirates süreçlerine katıldım ve red almaktan çok hayal kırıklığına uğradım ama kabin memurlarının tecüberlerini dinleyerek anladım ki bu işin doğasında red almak var, hiçbiri vazgeçmeden denemeye devam etmiş. Sizin adınıza üzüldüm şanssızlık olmuş malesef
Amacım asla adayları demotive etmek değil. Oraya gelen herkes potansiyelli ve hak eden kişilerdi. Tanıştığım, görüştüğüm herkes çok motive ve o pozisyon için uygun adaylardı. Benim eleştirim kesinlikle değerlendirmeyi yapan işe alım ekibineydi. Olumsuz bir izlenim bıraktığımı sanmıyorum. Fakat bir kişiyi değerlendirmek için en azından o kişiye 2-3 dakikanızı ayırmanız gerektiği fikrindeyim. Sadece 2 cümle kurmama müsaade edip qr açtı ve teşekkür edip yolladı beni. Değerlendirme esasları çok saçmaydı. Olumlu adayların bunu kesinlikle hak ettiklerine canı gönülden inananlardanım ve yürekten kutluyorum. 😊🙏

Amacım asla adayları demotive etmek değil. Oraya gelen herkes potansiyelli ve hak eden kişilerdi. Tanıştığım, görüştüğüm herkes çok motive ve o pozisyon için uygun adaylardı. Benim eleştirim kesinlikle değerlendirmeyi yapan işe alım ekibineydi. Olumsuz bir izlenim bıraktığımı sanmıyorum. Fakat bir kişiyi değerlendirmek için en azından o kişiye 2-3 dakikanızı ayırmanız gerektiği fikrindeyim. Sadece 2 cümle kurmama müsaade edip qr açtı ve teşekkür edip yolladı beni. Değerlendirme esasları çok saçmaydı. Olumlu adayların bunu kesinlikle hak ettiklerine canı gönülden inananlardanım ve yürekten kutluyorum. 😊🙏
Ben de sizle aynı görüşteyim, orada çok fazla potansiyeli olan kişiyle tanıştım haberleştiğimizde olumlu almadıklarına çok üzüldüm 🙁🙁 bence bu sorun istanbulda 1000+ aday gelmesinden kaynaklandı

Sadece 80 kişiye olumlu mail gittiyse, ki 1000+ rahat aday vardı; 2.aşamada(sözlü mülakat) asil aday olmaya hak kazanacaklar bu sayının 3te 2si olur tahminim.

Merhaba 2 ay çok kısa bir süre olduğu için yazıp yazmamanız gerektiği konusunda emin değilim ama yazmayı deneyebilirsiniz bir sonrakine nasipse, ya da belki staj tecrüebsi olarak yazabilirsiniz bu pozisyonu çünkü benim görüşümde çok fazla misafirlerle iletişim kurma fırsatı bulmuşsunuz bu size kabin memurluğu için faydalı olur (:
Nasıl geçti bugün siin için umarım istediğiniz gibi olmuştur

• Like
Sadece 80 kişiye olumlu mail gittiyse, ki 1000+ rahat aday vardı; 2.aşamada(sözlü mülakat) asil aday olmaya hak kazanacaklar bu sayının 3te 2si olur tahminim.
Bugün toplamda 80 kişi değil 150 kişiydi çünkü iki gruba ayırmışlar saat 9 grubu 70 13.00 grubu 80 kişiydi biz de oraya vardığımızda öğrendik (:

Merhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bugün benim adıma çok güzel geçti yarın final mülakatı için de davet aldım (: umarım bütün adaylar güzel geçirmiştir
İnşallah çok güzel geçer emirates için konuşmuştuk bir başlık altında sizle orayı deneyimlemiş biri olarak eminim ki çok iyi atlatacaksınız bu süreci başarılarınızın devamını diliyorum🙏🏻

• Like
yazdıklarında haklısın, sanıyorum ki çok aday olduğu için yapay zeka eledi çoğu kişiyi ben de elendim nedenini anlamadım, yüksek ihtimal aralarında tecrübeleri en yüksek olanları falan seçtiler ve havacılıkta tecrübesi olanları öne çıkardılar, birilerinin elenmesi ve sayının azalması gerekiyordu maalesef ama keşke 1. gün çağırmayıp online form doldurtsalardı, 7'sinden 10'una kadar otel tuttum para verdiğim için mecbur kalıyorum 🤓

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.