Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Teşekkür ederim, beni o kadar uzun konuşturmadılar ki o kadar konuşacak deneyimim de yok :oops: Çok daha iyi fırsatlar çıkacaktır eminim herkese moraliniz bozulmasın. Olumlu dönüş alanların da yolu uzun zaten.
Merhabalar sizi tebrik ederim, benim de turizm arka planım var ve ben de olumlu aldım belki bu bir kriterdir onlar için 😊 yarın görüşmek üzere

• Like
Tepkiler: airborn3
sanmıyorum ben 3 ay yapmıştım olumlu dönüldü
Anladim. Baska bir neden dusunemiyorum acikcasi. 6 yillik customer service deneyimim var. Vucudumda herhangi bir scar ya da mark yok. Yasim 25. Herhangi bir yurdisi cikis yasagim falan da bulunmuyor. CV’im daha once emirates tarafindan kabul gordu ama assesement day’e katilmak icin musait degildim. Neye gore elediler buyuk bir soru isareti.

Bende olumlu dönüş aldım ama bugüne kadar duyduğum oaln sisteme benzemeyecek sanırım bu alım sonraki süreç nasıl ilerleyecek hiç anlamadım
tebrikler, sizin iş deneyimleriniz neler acaba. Diğer arkadaşların turizm geçmişi var, kabin memurluğunda bu gerçekten insanı öne çıkarıyor. Sizin de böyle bir tecrübeniz bulunuyor mu ?

• Like
Merhabalar sizi tebrik ederim, benim de turizm arka planım var ve ben de olumlu aldım belki bu bir kriterdir onlar için 😊 yarın görüşmek üzere
Benim ground tecrübem vardı. Fakat, üniversite yıllarımdaki 2 aylık belboy/turizm geçmişim de var. Kabin başvurusu diye havacılık tecrübemi yazıp turizm tecrübemi CV'ye yazmadım. Eğer yazsaydım bir şeyler değişir miydi acaba?

• Like
Tepkiler: nbarisb
Benim ground tecrübem vardı. Fakat, üniversite yıllarımdaki 2 aylık belboy/turizm geçmişim de var. Kabin başvurusu diye havacılık tecrübemi yazıp turizm tecrübemi CV'ye yazmadım. Eğer yazsaydım bir şeyler değişir miydi acaba?
Açıkçası bir etkisi olsaydı 6 yıllık otel resepsiyonluğu deneyimim hiçe sayılmazdı. Guest Relations konusunda çok iyiyim ve çok da İddalıyım. Ama bunların hiçbir önemi yok o an karşındaki kişi ne isterse o olur olumsuz, ama bir nedeni yok!? Boş işler…

Bugün qr formunu doldurduktan sonra “formu doldurdunuz” gibisinden bir teyit maili aldınız mı acaba? Veya alan oldu mu
Olumsuz aldım. Cvmi ekledim verilen qr koda. Dedikleri gibi hiçbir not alan bizi hatırlayabilecek bir recruiter yoktu. Özellikle ses kaydı veya görüntü alınma durumuna dikkat ettim fakat cevap bulmak imkansıza yakın. Sadece cv doygunluğuna göre eleme yapılma ihtimali üzerinde duruyorum.

• Like
Açıkçası bir etkisi olsaydı 6 yıllık otel resepsiyonluğu deneyimim hiçe sayılmazdı. Guest Relations konusunda çok iyiyim ve çok da İddalıyım. Ama bunların hiçbir önemi yok o an karşındaki kişi ne isterse o olur olumsuz, ama bir nedeni yok!? Boş işler…
Merhabalar ben yeni bir meslektaşınız olarak bu işin ne kadar efor gerektirdiğini biliyorum ve sizi takdir ediyorum ama lütfen adayları demotive etmeyin 🙏🏻 THY ve emirates süreçlerine katıldım ve red almaktan çok hayal kırıklığına uğradım ama kabin memurlarının tecüberlerini dinleyerek anladım ki bu işin doğasında red almak var, hiçbiri vazgeçmeden denemeye devam etmiş. Sizin adınıza üzüldüm şanssızlık olmuş malesef

• Like
Tepkiler: btumait
Merhaba 2 ay çok kısa bir süre olduğu için yazıp yazmamanız gerektiği konusunda emin değilim ama yazmayı deneyebilirsiniz bir sonrakine nasipse, ya da belki staj tecrüebsi olarak yazabilirsiniz bu pozisyonu çünkü benim görüşümde çok fazla misafirlerle iletişim kurma fırsatı bulmuşsunuz bu size kabin memurluğu için faydalı olur (:

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.