Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Emirates ve Ajet denemeyi tavsiye eder misiniz
Ben açıkçası THY en iyisi diye düşünüyorum fakat ilk önüme gelen fırsatı değerlendirmek istedim. Bekleyiş sıkıyor. Emirates hakkında sadece iyi şeyler duyuyorum Ajet için de karışık ama Pegasus'tan iyi olduğu söyleniyor.

Abla sen birileri misin sürekli içerden bilgi sızdırıyorsun anlamadım ben??
QR'ı okuttuktan sonra bana söylenen buydu. Ayrıca online başvuru yaptıktan sonra gönderdikleri mailde de şu şekilde yazıyor:

If your CV is shortlisted, we’ll invite you to return the following day to complete the assessment process. You’ll hear from us by 7 pm on the day

Neden benim soruma da cevap vermediniz
Kaçırmışım, sorular tahminimce herkese aynı geliyor, sadece recuiter'ın gösterdiği QR farklılık gösteriyor çünkü sorularda yaptığımız konuşmaya dair hiçbir ayırt edici bir şey yok. 9tan 5e kadar görüşme yapıyorlar ve insanları akılda tutmanın başka bir yolu yok gibi gözüküyor. Aksi taktirde zaten QR kodu herkesin erişebileceği bir yerde olurdu diye düşünüyorum recruiter'ın telefonunda gizli olması yerine. Bu tip açık iş görüşmelerde her zaman iki cv yığını olur, gözden geçirilecekler ve gözden geçirmeye gerek olmayanlar diye. Anlaşılan bunun dijitalini yapmışlar.

Hayatimda gordugum en sacma open day oldu olumsuz geldi ne desek bos diyorum.

Web sitesi üzerinden başvurup open day’e katılan veya katılmayanlar var mıydı aranızda? Worldwide ilana başvurmuştum ben, o tarafta süreç bugünkü gelişmelerden bağımsız mı ilerliyor, bilgisi olan var mıdır?

Süreci devam eden arkadaşlara tebrikler ve başarılar, süreci tamamlanan arkadaşlara ise geçmiş olsun. Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.

Hayatimda gordugum en sacma open day oldu olumsuz geldi ne desek bos diyorum.
Ben ilk defa open day etkinliğine katıldım takım giymedim saçımı normal bağlamıştım çünkü cv bırakır çıkarım sanıyordum sonra odada kadınla konuştuk bi anda heyecan geldi hazırlanmamıştım türkçe bile olsa sorulara hazırlıklı olmadan olmuyor bence arkadaşımla konuşuyor gibi konuştum bir tık😂 neden etihat dedi neden etihat olmasın ki gelceğim için güzel bir kariyer fırsatı gelip denemek istedim dedim bi anda sorduğu için havacılık mülakatlarında ön hazırlık gerekiyor türkçe olsa bile o yüzden kalanlara başarılar diliyorum

Web sitesi üzerinden başvurup open day’e katılan veya katılmayanlar var mıydı aranızda? Worldwide ilana başvurmuştum ben, o tarafta süreç bugünkü gelişmelerden bağımsız mı ilerliyor, bilgisi olan var mıdır?

Süreci devam eden arkadaşlara tebrikler ve başarılar, süreci tamamlanan arkadaşlara ise geçmiş olsun. Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.
Ben worldwide’a başvurmuştum ocakta. Bugün opendayden sonra o da rejected oldu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.