Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Olumlu yanıt aldım, kendimden bahsetmem istendi. servis ve turizm sektöründe tecrübem olduğunu söyledim ve buradaki deneyimlerimi havacılıkta kullanmak istediğimi söyledim. neden ethiad diye sorulduğunda bu sene başvuru açan ilk büyük şirket olduğu için dedim... orada elenirim sanmıştım ama kabul aldım bakalım.
Ayaküstü oluyor demi bunlar odaya falan girmediniz demi

Ayaküstü oluyor demi bunlar odaya falan girmediniz demi
Hayatımda gördüğüm en saçma değerlendirmeydi. Uzun boylu bir bay vardı sadece bize kısaca kendinden bahset dedi. 3-4 cümle ile anlatırken yeterli teşekkür ederim dedi. QR okuttu, sonuç… olumsuz. Uykumdan feragat ettiğime değmedi… 😊

• Like
Tepkiler: airborn3
Belkide korfezdeki kaderin belirsiz olmasindan kaynaklaniyodur suanki surecin kotulugu malum havayollari memurlara olumlu paylasimlara devam edin diye bilgilendirme yapiyo surekli iyi ki vakit ayirip gitmemisim gecmis olsun herkese

• Like
Yolun açık olsun, çok sevindim adına. Ben ve birçok arkadaş olumsuz oldu ama sağlık olsun. Mülakat sırasında beklerken bir hanımefendi uzun uzun bir şeyler anlatıyordu turizm ile ilgili. Sizdiniz belki de 😄
Teşekkür ederim, beni o kadar uzun konuşturmadılar ki o kadar konuşacak deneyimim de yok :oops: Çok daha iyi fırsatlar çıkacaktır eminim herkese moraliniz bozulmasın. Olumlu dönüş alanların da yolu uzun zaten.

• Like
Teşekkür ederim, beni o kadar uzun konuşturmadılar ki o kadar konuşacak deneyimim de yok :oops: Çok daha iyi fırsatlar çıkacaktır eminim herkese moraliniz bozulmasın. Olumlu dönüş alanların da yolu uzun zaten.
Emirates ve Ajet denemeyi tavsiye eder misiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.