Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arapça Farsça İngilizce ve Türkçe dillerini biliyorum sivil havacılık ve kabin hizmetleri mezunuyum. Bu arada başarılar diliyorum, final interview sonrası olumlu mesaj aldınız sanırım sizin adınıza çok sevindim Allah yolunuzu açık etsin🤲🏻
Final interview sonrası ben de hiç mail almadım, zaten daha dün yapıldı, bir mail almamız mı gerekiyordu? Sunumda kararın 3 hafta -1 ay içinde bildirileceğini yazıyordu

• Like
Tepkiler: airborn3
Final interview sonrası ben de hiç mail almadım, zaten daha dün yapıldı, bir mail almamız mı gerekiyordu? Sunumda kararın 3 hafta -1 ay içinde bildirileceğini yazıyordu
Open day'de ilk aşamada olumlu/olumsuz oldu, sonra olumlular final interview'da gruplar şeklinde ekip çalışması yürütüp teamwork olarak test edildi. Burada da başarılı olanlara 3/4 hafta içerisinde dönüleceği mi söylendi?

Open day'de ilk aşamada olumlu/olumsuz oldu, sonra olumlular final interview'da gruplar şeklinde ekip çalışması yürütüp teamwork olarak test edildi. Burada da başarılı olanlara 3/4 hafta içerisinde dönüleceği mi söylendi

Hayır ikinci gün grup çalışması yapıldı, burada başarılı olanlar 3. Gün final interview’a çağrıldı, cevabın 3 hafta 1 ay içinde geleceği söylendi

• Like
Tepkiler: airborn3
Evet o gün akşam saat 21:00 da mail göndereceklerini söylediler olumlu ya da olumsuz olarak, bana hiçbir mail gelmedi ghostlandım mı yoksa beklemem mi gerekiyor gerçekten anlam veremedim 😫

Evet o gün akşam saat 21:00 da mail göndereceklerini söylediler olumlu ya da olumsuz olarak, bana hiçbir mail gelmedi ghostlandım mı yoksa beklemem mi gerekiyor gerçekten anlam veremedim 😫
Merhaba sanırım yanlış anlamış olabilirsiniz, final sonrası için birkaç saat sonrasına karar verilmesi mümkün değil çünkü bu süreç çok yoğun ve aynı zamanda karara varırken abu dhabi’deki headquarterlar’ıyla ve insan kaynakları ile de ortak bir karara varmaları gerekiyor, yani mail gelmemesi çok normal 1 ay kadar bekleyeceğiz, bizim applicationlar daha abu dhabi’ye bile varmamışlardır diye düşünüyorum rahatlayın 😅 ikinci gün yapılan sunumda da söylenmişti teklif almanın 3-4 hafta süreceği

Ve final interview’ınızı yaptığınız recruiter’ınız ses kaydınızı almıştır bu ses kayıtları bence merkezdeki işe alım ekiplerine iletmek içindi, yani daha oradaki kişilere de danışılacak uzun bir yol var

Bir de kusura bakmayın burayı çok meşgul ettim ama tam doğru anlamak için soruyorum, siz salı çarşamba ve perşembe 3 gün olmak üzere katılım sağladınız değil mi? Profil fotoğrafınıza baktım ama 3. gün sizi gördüğümden emin olamadım belki saatlerimiz denk gelmemiştir kusura bakmayın lütfen 🙏🏻 umarım ikimiz de yakında güzel haberler alırız 🩷

Hayır üçüncü gün için katılamadım sadece final interview’a kadar mail aldım çünkü üçüncü gün için olumlu ya da olumsuz bir mail gelmedi sanırım süreç herkes için farklı ilerleyecek başvurum etihad’ın kariyer sayfasında rejected görünmüyor ve olumsuz bir mail almamak sürecimin devam ettiğini gösteriyor diye düşünüyorum 🙏🏽
Ben de size başarılar diliyorum ❤️

• Like
Tepkiler: artdeco

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.