Yok hiç zannetmiyorum büyük ihtimalle yerinde sınav mülakat her şeyin puanlama sistemi var bir araya getirip en iyiden dönüşe başladılar...sağlıktan olumsuz alan arkadaşlara çok üzüldüm en son aşamada bunu yaşamak çok üzücü
Haklarında hayırlısı olsun üzücü evet. Evrak teslimi için 22 nisan demişler normalde smsten 1 gün sonrasına tarih veriyorlardı. Buradan anladıgım kadarıyla yarın ve hatta pazartesi dahi dönüş alanlar olabilir.

Dediğin çıkıyor enerjin yüksek yarında gelebilir doğru söylüyorsun
Evrak teslimi genelde smsten bir gün sonrası oluyordu ama bugün sms gelen arkadaşlarda 22 nisan demişler 5 gün ileri atmalarının sebebi olmalı. Demek ki bu 5 gün için dönüşler devam edecek ki toplu bir şekilde herkese 22 nisan sms i atacaklar diye yorumladım bakalım :D

Evrak teslimi genelde smsten bir gHaklısınsı oluyordu ama bugün sms gelen arkadaşlarda 22 nisan demişler 5 gün ileri atmalarının sebebi olmalı. Demek ki bu 5 gün için dönüşler devam edecek ki toplu bir şekilde herkese 22 nisan sms i atacaklar diye yorumladım bakalım :D
Haklısın aynı gün herkesi toplayacaklar toplam eğitim sınıflarında kaç kişi oluyor acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.