Haklısın aynı gün herkesi toplayacaklar toplam eğitim sınıflarında kaç kişi oluyor acaba
ISG eğitimi herkese verildiği için epey kalabalık oluyormuş 400 500 kişi filan ama sonrasında sınıf sınıf ayrıldığımızda 20 kişilik sınıflar sanırım. Bu arada sen 20 martta saat kaçta girmiştin mülakata ?

Ben 9 da girmiştim
ISG eğitimi herkese verildiği için epey kalabalık oluyormuş 400 500 kişi filan ama sonrasında sınıf sınıf ayrıldığımızda 20 kişilik sınıflar sanırım. Bu arada sen 20 martta saat kaçta girmiştin mülakat

bende 1 de girmiştim. Bi 20 martı unuttular sanki 19 var 21 var diyorlar ama 20 yok :D
Öyle cidden 20 mart yok bir 😂😂 Bir günde ne kadar çok kişi çağırıyorlar saat başı mülakat yapılmış olsa düşünemiyorum bekleyen sayısını

Öyle cidden 20 mart yok bir 😂😂 Bir günde ne kadar çok kişi çağırıyorlar saat başı mülakat yapılmış olsa düşünemiyorum bekleyen sayısını
Öyle evet galiba 2 saatte bir çağırmışlar. 09.00,11.00 ve 13.00 şeklinde. Yoğun baya yarın dönüş alırız umarım artık.

18 mart ile 20 mart atlandi nedense olumlu gelse sağlık sıkıntı elenen cok var umud bağlamayı kestim artık

18 mart ile 20 mart atlandi nedense olumlu gelse sağlık sıkıntı elenen cok var umud bağlamayı kestim artık
Tgs de çalışmak özellikle de yhm olmak gerçekten sabır işi ve bu kurumda henüz işe başlamadan sabredemiyorsak çalışırken nasıl edeceğiz öyle değil mi? O yüzden sabırla beklemeye devam :)

Sağlıktan bende korkuyorum olmayan şeylerden elenmiş herkes dönüşler de bu kadar bekledik çok az kaldı niye 20 18 atlandı orayı bende anlamadım

yarın dönüş olmaz heralde cuma dönmüyolar genelde
Daha önce dönüş oldu cuma günü diye hatırlıyorum ki 22 nisana saglık için tarih vermişler dün. 5 gün sonraya ilk kez verildi smsler devam edecek anlamına geliyor buda. Cuma ve pazartesi dönüşler olur diye düşünüyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.