Diğer günler aciklandiysa olabilir o zaman . Ben mülakattan çıktıktan sonra burayı keşfettim hiç bakmamıştım. sen benden daha uzun buradasın.. Yarın için şans diliyorum hepimize 🙏🏻 iyi geceler
Evet olabilir bu arada sürekli sitede kalmana da gerek yok instagram kullanıyorsan hava personel sayfasını takip edersen gelişmeleri oradan da paylaşıyor Admin. Oradan da haberdar oluyorum ben gelişmeler konusunda. Bende şans diliyorum umarım yarın olumlu smsler alırız ve bir sonraki aşamayı düşünmeye başlarız. İyi geceler :)

• Like
Tepkiler: denizasd
Evet olabilir bu arada sürekli sitede kalmana da gerek yok instagram kullanıyorsan hava personel sayfasını takip edersen gelişmeleri oradan da paylaşıyor Admin. Oradan da haberdar oluyorum ben gelişmeler konusunda. Bende şans diliyorum umarım yarın olumlu smsler alırız ve bir sonraki aşamayı düşünmeye başlarız. İyi geceler :)
Sosyal medya hesabı kullanmyorum genel anlamda hiç biri yok malesef uzun zaman oldu.. Tekrar o batağa girmektense bu işkence daha iyi gibi 😂😅 umarım gönlümüzce olur her şey 🙏🏻

• Like
Tepkiler: normstar
Sosyal medya hesabı kullanmyorum genel anlamda hiç biri yok malesef uzun zaman oldu.. Tekrar o batağa girmektense bu işkence daha iyi gibi 😂😅 umarım gönlümüzce olur her şey 🙏🏻
olurda ikimizde eğitime başlarsak ben denizasd diye kendini tanıtırsın artık yoksa nerden tanıyacagım :) Biraz bataklık evet iyi yapmışsın. Hayırlısı olsun hakkımızda.

• Like
Tepkiler: denizasd
Ankara Ramp hala davet yok mülakat için beklemeye devam bakalım nereye kadar bekleyeceğiz. Olumlu olumsuz dönülsede bari başka iş arayışlarına girsek 3 Ay dolacak neredeyse.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.